Nabeschouwing Fiorentina - Genoa (0-0) || Serie A

Zondag 26 mei 2019 - 20:30 uur

In de Serie A neemt Fiorentina het zondag 26 mei 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Genoa (0-0)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Fiorentina en Genoa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Fiorentina dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Fiorentina, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniele Orsato niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fiorentina - Genoa
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
6
3
Schoten op doel
4
0
Aanvallen
93
85
Gevaarlijke aanvallen
59
56
Passes
568
352
Overtredingen
12
9
Buitenspel
0
1
Corners
4
1
Wissels
1
3
LIVE Fiorentina - Genoa 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Gerson Fiorentina
80' Wissel Genoa Wissel A. Sanabria voor P. Pereira Genoa
81' Gele kaart Genoa Gele kaart voor I. Radovanovic Genoa
84' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Bessa Genoa
84' Wissel Genoa Wissel K. Gunter voor G. Pandev Genoa
86' Wissel Genoa Wissel E. Rolon voor D. Bessa Genoa
90' Wissel Fiorentina Wissel B. Dabo voor J. Veretout Fiorentina
Opstellingen Fiorentina - Genoa
De opstellingen van Fiorentina en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Genoa zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Fiorentina - Genoa

Fiorentina en Genoa treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fiorentina en Genoa elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Fiorentina 0
Winst Genoa 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fiorentina op een 15e positie staat, terwijl we Genoa terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Fiorentina - Genoa Opstelling Fiorentina Opstelling Genoa Live Fiorentina - Genoa Live Fiorentina - Genoa kijken Fiorentina - Genoa kijken Live Fiorentina - Genoa stream Fiorentina - Genoa Fox Sports Nabeschouwing Fiorentina - Genoa Uitslag Fiorentina - Genoa Statistieken Fiorentina - Genoa Serie A 2018/2019 Fiorentina - Genoa wedden Fiorentina - Genoa gokken Fiorentina - Genoa Unibet