Nabeschouwing Fiorentina - Milan (0-1) || Serie A

Zaterdag 11 mei 2019 - 20:30 uur

In de Serie A neemt Fiorentina het zaterdag 11 mei 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Milan (0-1)

Het Serie A duel tussen Fiorentina en Milan is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 0-1 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door H. Çalhanoğlu, waarmee Milan met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Milan dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Milan.

Wedstrijdstatistieken Fiorentina - Milan
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
13
15
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
110
119
Gevaarlijke aanvallen
50
50
Passes
406
415
Overtredingen
15
8
Buitenspel
0
2
Corners
5
6
Wissels
3
3
LIVE Fiorentina - Milan 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor C. Biraghi Fiorentina
36' Doelpunt Milan Doelpunt H. Çalhanoğlu met assist van Suso Milan 0-1
67' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor V. Laurini Fiorentina
68' Wissel Fiorentina Wissel Gerson voor V. Laurini Fiorentina
74' Wissel Fiorentina Wissel D. Vlahović voor E. Fernandes Fiorentina
74' Wissel Milan Wissel P. Cutrone voor K. Piątek Milan
79' Gele kaart Milan Gele kaart voor G. Donnarumma Milan
81' Wissel Milan Wissel Samu Castillejo voor Suso Milan
84' Wissel Fiorentina Wissel C. Nørgaard voor B. Dabo Fiorentina
88' Wissel Milan Wissel D. Laxalt voor F. Borini Milan
Opstellingen Fiorentina - Milan
De opstellingen van Fiorentina en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Milan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Fiorentina - Milan

Fiorentina en Milan treffen elkaar in de 36e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fiorentina en Milan elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Fiorentina 0
Winst Milan 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fiorentina op een 13e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fiorentina - Milan Opstelling Fiorentina Opstelling Milan Live Fiorentina - Milan Live Fiorentina - Milan kijken Fiorentina - Milan kijken Live Fiorentina - Milan stream Fiorentina - Milan Fox Sports Nabeschouwing Fiorentina - Milan Uitslag Fiorentina - Milan Statistieken Fiorentina - Milan Serie A 2018/2019 Fiorentina - Milan wedden Fiorentina - Milan gokken Fiorentina - Milan Unibet