Nabeschouwing Fiorentina - Sampdoria (3-3) || Serie A

Zondag 20 januari 2019 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Fiorentina het zondag 20 januari 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Sampdoria (3-3)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Fiorentina en Sampdoria geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door L. Muriel, waarmee Fiorentina met 1-0 de leiding nam. In de 39e minuut kreeg E. Fernandes van Fiorentina voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Fiorentina de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Na de openingsgoal kwam Sampdoria in de 44e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van G. Ramírez.

In de 70e minuut was het Fiorentina dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van L. Muriel. In de 81e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van Sampdoria speler F. Quagliarella. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Sampdoria dat via F. Quagliarella nogmaals wist te scoren en daarmee op een 2-3 voorsprong kwam in de 85e minuut. Vlak voor het einde van de wedstrijd werd de stand tussen beide ploegen toch weer gelijk getrokken, nadat G. Pezzella Fiorentina weer op 3-3 zette in de 92e minuut.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marco Di Bello bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Fiorentina - Sampdoria
Goals
3
3
Balbezit
44%
56%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
6
4
Schoten totaal
15
11
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
94
94
Gevaarlijke aanvallen
58
47
Passes
361
448
Overtredingen
16
22
Buitenspel
4
1
Corners
4
7
Wissels
3
3
LIVE Fiorentina - Sampdoria 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor E. Fernandes Fiorentina
22' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor G. Ramírez Sampdoria
34' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor N. Milenković Fiorentina
34' Doelpunt Fiorentina Doelpunt L. Muriel met assist van Vitor Hugo Fiorentina 1-0
39' Tweede gele kaart Fiorentina Tweede gele kaart voor E. Fernandes Fiorentina
44' Doelpunt Sampdoria Doelpunt G. Ramírez Sampdoria 1-1
46' Wissel Fiorentina Wissel B. Dabo voor G. Simeone Fiorentina
46' Wissel Sampdoria Wissel R. Saponara voor G. Ramírez Sampdoria
60' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor J. Jankto Sampdoria
69' Wissel Sampdoria Wissel G. Defrel voor G. Caprari Sampdoria
70' Doelpunt Fiorentina Doelpunt L. Muriel met assist van F. Chiesa Fiorentina 2-1
74' Wissel Sampdoria Wissel M. Gabbiadini voor J. Jankto Sampdoria
77' Wissel Fiorentina Wissel V. Laurini voor L. Muriel Fiorentina
80' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Vitor Hugo Fiorentina
81' Penalty Sampdoria Penalty F. Quagliarella Sampdoria 2-2
82' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor C. Biraghi Fiorentina
82' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor A. Ekdal Sampdoria
85' Doelpunt Sampdoria Doelpunt F. Quagliarella Sampdoria 2-3
86' Wissel Fiorentina Wissel K. Mirallas voor Vitor Hugo Fiorentina
91' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor N. Murru Sampdoria
91' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor J. Veretout Fiorentina
92' Doelpunt Fiorentina Doelpunt G. Pezzella Fiorentina 3-3
Opstellingen Fiorentina - Sampdoria
De opstellingen van Fiorentina en Sampdoria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sampdoria zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Fiorentina - Sampdoria

Fiorentina en Sampdoria treffen elkaar in de 20e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fiorentina en Sampdoria elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Fiorentina 0
Winst Sampdoria 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fiorentina op een 11e positie staat, terwijl we Sampdoria terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fiorentina - Sampdoria Opstelling Fiorentina Opstelling Sampdoria Live Fiorentina - Sampdoria Live Fiorentina - Sampdoria kijken Fiorentina - Sampdoria kijken Live Fiorentina - Sampdoria stream Fiorentina - Sampdoria Fox Sports Nabeschouwing Fiorentina - Sampdoria Uitslag Fiorentina - Sampdoria Statistieken Fiorentina - Sampdoria Serie A 2018/2019 Fiorentina - Sampdoria wedden Fiorentina - Sampdoria gokken Fiorentina - Sampdoria Unibet