Nabeschouwing Fiorentina - Torino (1-1) || Serie A

Zondag 31 maart 2019 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Fiorentina het zondag 31 maart 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Torino (1-1)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Fiorentina en Torino geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door G. Simeone, waarmee Fiorentina met 1-0 de leiding nam. Torino kwam na 34 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Baselli, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Fiorentina - Torino
Goals
1
1
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
23
10
Schoten op doel
8
3
Aanvallen
101
115
Gevaarlijke aanvallen
48
55
Passes
287
389
Overtredingen
16
7
Buitenspel
1
0
Corners
7
5
Wissels
3
3
LIVE Fiorentina - Torino 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Fiorentina Doelpunt G. Simeone met assist van Vitor Hugo Fiorentina 1-0
34' Doelpunt Torino Doelpunt D. Baselli met assist van Iago Falqué Torino 1-1
44' Gele kaart Torino Gele kaart voor D. Baselli Torino
51' Wissel Torino Wissel S. Zaza voor Iago Falqué Torino
66' Wissel Fiorentina Wissel D. Vlahović voor L. Muriel Fiorentina
72' Wissel Torino Wissel Álex Berenguer voor L. De Silvestri Torino
79' Wissel Fiorentina Wissel B. Dabo voor Gerson Fiorentina
79' Wissel Torino Wissel S. Meïté voor D. Baselli Torino
85' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Zaza Torino
85' Wissel Fiorentina Wissel Cristóbal Montiel voor K. Mirallas Fiorentina
Opstellingen Fiorentina - Torino
De opstellingen van Fiorentina en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Torino zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Fiorentina - Torino

Fiorentina en Torino treffen elkaar in de 29e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabrizio Pasqua en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fiorentina en Torino elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Fiorentina 0
Winst Torino 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fiorentina op een 10e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Fiorentina - Torino Opstelling Fiorentina Opstelling Torino Live Fiorentina - Torino Live Fiorentina - Torino kijken Fiorentina - Torino kijken Live Fiorentina - Torino stream Fiorentina - Torino Fox Sports Nabeschouwing Fiorentina - Torino Uitslag Fiorentina - Torino Statistieken Fiorentina - Torino Serie A 2018/2019 Fiorentina - Torino wedden Fiorentina - Torino gokken Fiorentina - Torino Unibet