Nabeschouwing Frosinone - Atalanta (0-5) || Serie A

Zondag 20 januari 2019 - 12:30 uur

In de Serie A neemt Frosinone het zondag 20 januari 2019 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Benito Stirpe in Frosinone.

Via de Frosinone - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frosinone - Atalanta (0-5)

Het Serie A duel tussen Frosinone en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Daniele Chiffi geëindigd in een 0-5 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door G. Mancini, waarmee Atalanta met 0-1 de leiding nam. Atalanta vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Zapata op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Atalanta, waarmee D. Zapata zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Atalanta geen gas terug, waardoor in de 64e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van D. Zapata. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Atalanta. Deze werd gescoord door D. Zapata in de 73e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Daniele Chiffi en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van Atalanta.

Wedstrijdstatistieken Frosinone - Atalanta
Balbezit
30%
70%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
9
20
Schoten op doel
3
10
Aanvallen
74
145
Gevaarlijke aanvallen
27
82
Passes
306
717
Overtredingen
13
11
Buitenspel
5
0
Corners
4
8
Wissels
3
3
LIVE Frosinone - Atalanta 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frosinone - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Atalanta Doelpunt G. Mancini met assist van M. Pašalić Atalanta 0-1
44' Doelpunt Atalanta Doelpunt D. Zapata met assist van M. Pašalić Atalanta 0-2
47' Doelpunt Atalanta Doelpunt D. Zapata met assist van B. Djimsiti Atalanta 0-3
55' Wissel Frosinone Wissel A. Beghetto voor C. Molinaro Frosinone
59' Wissel Frosinone Wissel F. Cassata voor L. Valzania Frosinone
60' Wissel Atalanta Wissel M. Pessina voor M. Pašalić Atalanta
64' Doelpunt Atalanta Doelpunt D. Zapata met assist van H. Hateboer Atalanta 0-4
71' Wissel Atalanta Wissel D. Kulusevski voor M. de Roon Atalanta
73' Doelpunt Atalanta Doelpunt D. Zapata met assist van M. Pessina Atalanta 0-5
83' Wissel Atalanta Wissel A. Reca voor B. Djimsiti Atalanta
84' Wissel Frosinone Wissel L. Matarese voor J. Campbell Frosinone
88' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor P. Ghiglione Frosinone
91' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor L. Matarese Frosinone
Opstellingen Frosinone - Atalanta
De opstellingen van Frosinone en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Frosinone gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Gian Piero Gasperini
Voorbeschouwing Frosinone - Atalanta

Frosinone en Atalanta treffen elkaar in de 20e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Frosinone en Atalanta elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Frosinone 0
Winst Atalanta 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Frosinone op een 19e positie staat, terwijl we Atalanta terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Frosinone - Atalanta Opstelling Frosinone Opstelling Atalanta Live Frosinone - Atalanta Live Frosinone - Atalanta kijken Frosinone - Atalanta kijken Live Frosinone - Atalanta stream Frosinone - Atalanta Fox Sports Nabeschouwing Frosinone - Atalanta Uitslag Frosinone - Atalanta Statistieken Frosinone - Atalanta Serie A 2018/2019 Frosinone - Atalanta wedden Frosinone - Atalanta gokken Frosinone - Atalanta Unibet