Nabeschouwing Frosinone - Milan (0-0) || Serie A 2018/2019

Woensdag 26 december 2018 - 12:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Frosinone het woensdag 26 december 2018 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Benito Stirpe in Frosinone.

Via de Frosinone - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frosinone - Milan (0-0)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Frosinone en Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door , waarmee Frosinone met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Milan, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-0 overwinning in het voordeel van .

LIVE Frosinone - Milan 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frosinone - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Frosinone Doelpunt Frosinone 1-0
40' Gele kaart Milan Gele kaart voor G. Donnarumma Milan
41' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor P. Ghiglione Frosinone
54' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor L. Crisetig Frosinone
74' Wissel Frosinone Wissel F. Zampano voor P. Ghiglione Frosinone
74' Wissel Milan Wissel A. Conti voor D. Calabria Milan
74' Wissel Milan Wissel D. Laxalt voor Samu Castillejo Milan
76' Wissel Frosinone Wissel B. Salamon voor L. Ariaudo Frosinone
80' Wissel Frosinone Wissel D. Ciofani voor A. Pinamonti Frosinone
Video hoogtepunten en samenvatting Frosinone - Milan
Opstellingen Frosinone - Milan
De opstellingen van Frosinone en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Frosinone gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Milan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Frosinone - Milan

Frosinone en Milan treffen elkaar in de 18e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Frosinone en Milan in de Serie A vond plaats op 1 mei 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 1 keer wist de ploeg van Frosinone te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Frosinone. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Frosinone 0
Winst Milan 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Frosinone op een 19e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 5e plaats.