Nabeschouwing Frosinone - Napoli (0-2) || Serie A

Zondag 28 april 2019 - 12:30 uur

In de Serie A neemt Frosinone het zondag 28 april 2019 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Benito Stirpe in Frosinone.

Via de Frosinone - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frosinone - Napoli (0-2)

Het Serie A duel tussen Frosinone en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Federico La Penna geëindigd in een 0-2 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door D. Mertens, waarmee Napoli met 0-1 de leiding nam. Napoli vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Younes op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Napoli.

Wedstrijdstatistieken Frosinone - Napoli
Balbezit
33%
67%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
15
20
Schoten op doel
5
9
Aanvallen
83
142
Gevaarlijke aanvallen
38
57
Passes
309
635
Overtredingen
25
16
Buitenspel
3
2
Corners
2
6
Wissels
3
3
LIVE Frosinone - Napoli 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frosinone - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Doelpunt Napoli Doelpunt D. Mertens Napoli 0-1
45' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor P. Ghiglione Frosinone
49' Doelpunt Napoli Doelpunt A. Younes met assist van A. Milik Napoli 0-2
56' Wissel Frosinone Wissel L. Paganini voor P. Ghiglione Frosinone
66' Wissel Frosinone Wissel F. Dionisi voor M. Trotta Frosinone
73' Wissel Napoli Wissel S. Verdi voor A. Younes Napoli
76' Wissel Frosinone Wissel D. Ciofani voor L. Valzania Frosinone
78' Wissel Napoli Wissel A. Ounas voor A. Milik Napoli
79' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Fabián Ruiz Napoli
80' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor M. Gori Frosinone
81' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor F. Dionisi Frosinone
87' Wissel Napoli Wissel Albiol voor K. Malcuit Napoli
Opstellingen Frosinone - Napoli
De opstellingen van Frosinone en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Frosinone gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Marco Baroni
Formatie 4-4-2
Coach Carlo Ancelotti
Voorbeschouwing Frosinone - Napoli

Frosinone en Napoli treffen elkaar in de 34e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico La Penna en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Frosinone en Napoli elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Frosinone 0
Winst Napoli 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Frosinone op een 19e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Frosinone - Napoli Opstelling Frosinone Opstelling Napoli Live Frosinone - Napoli Live Frosinone - Napoli kijken Frosinone - Napoli kijken Live Frosinone - Napoli stream Frosinone - Napoli Fox Sports Nabeschouwing Frosinone - Napoli Uitslag Frosinone - Napoli Statistieken Frosinone - Napoli Serie A 2018/2019 Frosinone - Napoli wedden Frosinone - Napoli gokken Frosinone - Napoli Unibet