Nabeschouwing Frosinone - Parma (3-2) || Serie A

Woensdag 3 april 2019 - 21:00 uur

In de Serie A neemt Frosinone het woensdag 3 april 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Parma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Benito Stirpe in Frosinone.

Via de Frosinone - Parma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frosinone - Parma (3-2)

Het Serie A duel tussen Frosinone en Parma is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Manganiello geëindigd in een 3-2 overwinning voor Frosinone. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door A. Pinamonti, waarmee Frosinone met 1-0 de leiding nam. Parma kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Barillà, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette L. Valzania zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Frosinone de leiding in de wedstrijd nam.

F. Ceravolo zette Parma even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Gianluca Manganiello toegekende penalty wist te benutten. In de 103e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Frosinone speler D. Ciofani.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gianluca Manganiello bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Frosinone.

Wedstrijdstatistieken Frosinone - Parma
Goals
3
2
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
21
12
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
129
72
Gevaarlijke aanvallen
61
24
Passes
453
302
Overtredingen
15
19
Buitenspel
2
3
Corners
3
3
Wissels
3
3
LIVE Frosinone - Parma 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frosinone - Parma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Gele kaart Parma Gele kaart voor F. Sierralta Parma
13' Doelpunt Frosinone Doelpunt A. Pinamonti met assist van L. Valzania Frosinone 1-0
18' Doelpunt Parma Doelpunt A. Barillà met assist van R. Gagliolo Parma 1-1
25' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor N. Brighenti Frosinone
27' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor L. Valzania Frosinone
41' Gele kaart Parma Gele kaart voor M. Gazzola Parma
44' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor M. Capuano Frosinone
47' Doelpunt Frosinone Doelpunt L. Valzania met assist van A. Pinamonti Frosinone 2-1
52' Wissel Parma Wissel F. Ceravolo voor N. Schiappacase Parma
58' Penalty Parma Penalty F. Ceravolo Parma 2-2
59' Gele kaart Parma Gele kaart voor F. Ceravolo Parma
66' Wissel Parma Wissel M. Gobbi voor M. Scozzarella Parma
72' Wissel Frosinone Wissel R. Maiello voor P. Sammarco Frosinone
78' Wissel Parma Wissel A. Bastoni voor M. Gazzola Parma
79' Wissel Frosinone Wissel R. Chibsah voor L. Valzania Frosinone
84' Wissel Frosinone Wissel D. Ciofani voor M. Trotta Frosinone
94' Gele kaart Parma Gele kaart voor M. Gobbi Parma
103' Penalty Frosinone Penalty D. Ciofani Frosinone 3-2
Opstellingen Frosinone - Parma
De opstellingen van Frosinone en Parma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Frosinone gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Parma zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Marco Baroni
Voorbeschouwing Frosinone - Parma

Frosinone en Parma treffen elkaar in de 30e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Frosinone en Parma elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Frosinone 0
Winst Parma 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Frosinone op een 19e positie staat, terwijl we Parma terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Frosinone - Parma Opstelling Frosinone Opstelling Parma Live Frosinone - Parma Live Frosinone - Parma kijken Frosinone - Parma kijken Live Frosinone - Parma stream Frosinone - Parma Fox Sports Nabeschouwing Frosinone - Parma Uitslag Frosinone - Parma Statistieken Frosinone - Parma Serie A 2018/2019 Frosinone - Parma wedden Frosinone - Parma gokken Frosinone - Parma Unibet