Nabeschouwing Frosinone - Sassuolo (0-2) || Serie A

Zondag 16 december 2018 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Frosinone het zondag 16 december 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Benito Stirpe in Frosinone.

Via de Frosinone - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frosinone - Sassuolo (0-2)

Het Serie A duel tussen Frosinone en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Eugenio Abbattista geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van L. Ariaudo zette Sassuolo op een 0-1 voorsprong in de 44e minuut van de wedstrijd. Sassuolo vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Berardi op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Sassuolo.

Wedstrijdstatistieken Frosinone - Sassuolo
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
14
21
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
88
132
Gevaarlijke aanvallen
33
58
Passes
280
556
Overtredingen
17
10
Buitenspel
2
1
Corners
6
5
Wissels
3
3
LIVE Frosinone - Sassuolo 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frosinone - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor R. Chibsah Frosinone
34' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Rogério Sassuolo
44' Eigen doelpunt Sassuolo Eigen doelpunt L. Ariaudo Sassuolo 0-1
46' Wissel Frosinone Wissel F. Cassata voor M. Capuano Frosinone
47' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor S. Sensi Sassuolo
57' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor C. Ciano Frosinone
58' Doelpunt Sassuolo Doelpunt D. Berardi met assist van A. Duncan Sassuolo 0-2
63' Wissel Frosinone Wissel D. Soddimo voor J. Campbell Frosinone
64' Wissel Frosinone Wissel A. Pinamonti voor R. Chibsah Frosinone
75' Wissel Sassuolo Wissel M. Bourabia voor S. Sensi Sassuolo
80' Wissel Sassuolo Wissel E. Brignola voor K. Babacar Sassuolo
88' Wissel Sassuolo Wissel G. Magnani voor F. Di Francesco Sassuolo
94' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor D. Soddimo Frosinone
Opstellingen Frosinone - Sassuolo
De opstellingen van Frosinone en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Frosinone gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Frosinone - Sassuolo

Frosinone en Sassuolo treffen elkaar in de 16e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eugenio Abbattista en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Frosinone en Sassuolo elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Frosinone 0
Winst Sassuolo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Frosinone op een 19e positie staat, terwijl we Sassuolo terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Frosinone - Sassuolo Opstelling Frosinone Opstelling Sassuolo Live Frosinone - Sassuolo Live Frosinone - Sassuolo kijken Frosinone - Sassuolo kijken Live Frosinone - Sassuolo stream Frosinone - Sassuolo Fox Sports Nabeschouwing Frosinone - Sassuolo Uitslag Frosinone - Sassuolo Statistieken Frosinone - Sassuolo Serie A 2018/2019 Frosinone - Sassuolo wedden Frosinone - Sassuolo gokken Frosinone - Sassuolo Unibet