Nabeschouwing Frosinone - SPAL (0-1) || Serie A

Zondag 31 maart 2019 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Frosinone het zondag 31 maart 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen SPAL. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Benito Stirpe in Frosinone.

Via de Frosinone - SPAL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frosinone - SPAL (0-1)

Het Serie A duel tussen Frosinone en SPAL is onder leiding van scheidsrechter Marco Di Bello geëindigd in een 0-1 overwinning voor SPAL. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door F. Vicari, waarmee SPAL met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Frosinone dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van SPAL.

Wedstrijdstatistieken Frosinone - SPAL
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
25
5
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
152
76
Gevaarlijke aanvallen
64
26
Passes
443
374
Overtredingen
19
15
Corners
8
3
Wissels
3
3
LIVE Frosinone - SPAL 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frosinone - SPAL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt SPAL Doelpunt F. Vicari met assist van J. Kurtič SPAL 0-1
21' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor L. Valzania Frosinone
29' Wissel Frosinone Wissel P. Sammarco voor F. Viviani Frosinone
46' Gele kaart SPAL Gele kaart voor T. Cionek SPAL
56' Wissel SPAL Wissel P. Schiattarella voor A. Murgia SPAL
58' Wissel Frosinone Wissel C. Ciano voor P. Ghiglione Frosinone
60' Gele kaart SPAL Gele kaart voor J. Kurtič SPAL
71' Wissel SPAL Wissel M. Valoti voor J. Kurtič SPAL
74' Gele kaart SPAL Gele kaart voor M. Valoti SPAL
78' Wissel Frosinone Wissel F. Dionisi voor L. Ariaudo Frosinone
84' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor B. Salamon Frosinone
86' Wissel SPAL Wissel Felipe voor A. Petagna SPAL
89' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor F. Dionisi Frosinone
Opstellingen Frosinone - SPAL
De opstellingen van Frosinone en SPAL zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Frosinone gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en SPAL zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Marco Baroni
Voorbeschouwing Frosinone - SPAL

Frosinone en SPAL treffen elkaar in de 29e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Frosinone en SPAL elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Frosinone 0
Winst SPAL 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Frosinone op een 19e positie staat, terwijl we SPAL terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Frosinone - SPAL Opstelling Frosinone Opstelling SPAL Live Frosinone - SPAL Live Frosinone - SPAL kijken Frosinone - SPAL kijken Live Frosinone - SPAL stream Frosinone - SPAL Fox Sports Nabeschouwing Frosinone - SPAL Uitslag Frosinone - SPAL Statistieken Frosinone - SPAL Serie A 2018/2019 Frosinone - SPAL wedden Frosinone - SPAL gokken Frosinone - SPAL Unibet