Nabeschouwing Genoa - Bologna (1-0) || Serie A 2018/2019

Zondag 16 september 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Genoa het zondag 16 september 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Bologna (1-0)

Het Serie A duel tussen Genoa en Bologna is onder leiding van scheidsrechter Luca Banti geëindigd in een 1-0 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door K. Piątek, waarmee Genoa met 1-0 de leiding nam. In de 96e minuut moest E. Pulgar van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Luca Banti een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Bologna verder met een speler minder.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luca Banti, waardoor Genoa de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Genoa - Bologna 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Bologna Gele kaart voor M. Destro Bologna
39' Gele kaart Bologna Gele kaart voor M. Dijks Bologna
57' Gele kaart Bologna Gele kaart voor G. González Bologna
58' Wissel Genoa Wissel D. Lazović voor O. Hiljemark Genoa
61' Gele kaart Bologna Gele kaart voor B. Džemaili Bologna
62' Wissel Genoa Wissel C. Kouamé voor G. Pandev Genoa
66' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Daniel Bessa Genoa
68' Wissel Bologna Wissel M. Svanberg voor A. Poli Bologna
69' Doelpunt Genoa Doelpunt K. Piątek met assist van D. Criscito Genoa 1-0
70' Wissel Bologna Wissel R. Orsolini voor G. González Bologna
79' Wissel Bologna Wissel F. Santander voor M. Destro Bologna
79' Wissel Genoa Wissel Pedro Pereira voor L. Mazzitelli Genoa
96' Rode kaart Bologna Rode kaart voor E. Pulgar Bologna
97' Gele kaart Genoa Gele kaart voor F. Marchetti Genoa
97' Gele kaart Bologna Gele kaart voor Ł. Skorupski Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Bologna
Opstellingen Genoa - Bologna
De opstellingen van Genoa en Bologna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Bologna zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Genoa - Bologna

Genoa en Bologna treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Banti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Bologna in de Serie A vond plaats op 24 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bologna. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Bologna favoriet. 8 keer wist de ploeg van Genoa te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Genoa. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Genoa 5
Winst Bologna 8
Gelijkspel 5
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genoa op een 16e positie staat, terwijl we Bologna terugvinden op de 18e plaats.