Nabeschouwing Genoa - Cagliari (1-1) || Serie A

Zaterdag 18 mei 2019 - 18:00 uur

In de Serie A neemt Genoa het zaterdag 18 mei 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Cagliari (1-1)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Genoa en Cagliari geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door L. Pavoletti, waarmee Cagliari met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van D. Criscito zorgde ervoor dat Genoa op 1-1 kwam te staan in de 89e minuut. In de 93e minuut moest Genoa verder met een man minder nadat G. Pezzella een rode kaart had gekregen. Het lukte Cagliari in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Genoa - Cagliari
Goals
1
1
Balbezit
51%
49%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
24
4
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
125
100
Gevaarlijke aanvallen
73
19
Passes
361
370
Overtredingen
13
21
Buitenspel
5
3
Corners
11
3
Wissels
3
3
LIVE Genoa - Cagliari 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor R. Klavan Cagliari
31' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Criscito Genoa
40' Doelpunt Cagliari Doelpunt L. Pavoletti met assist van F. Bradaric Cagliari 0-1
46' Wissel Genoa Wissel C. Kouame voor P. Pereira Genoa
66' Wissel Cagliari Wissel Joao Pedro voor L. Pavoletti Cagliari
74' Wissel Genoa Wissel A. Sanabria voor G. Lapadula Genoa
75' Wissel Cagliari Wissel F. Romagna voor F. Cacciatore Cagliari
77' Gele kaart Genoa Gele kaart voor M. Veloso Genoa
80' Wissel Cagliari Wissel V. Birsa voor A. Cerri Cagliari
82' Wissel Genoa Wissel G. Pezzella voor D. Biraschi Genoa
89' Eigen doelpunt Genoa Eigen doelpunt D. Criscito Genoa 1-1
93' Rode kaart Genoa Rode kaart voor G. Pezzella Genoa
Opstellingen Genoa - Cagliari
De opstellingen van Genoa en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Cagliari zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Genoa - Cagliari

Genoa en Cagliari treffen elkaar in de 37e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Genoa en Cagliari elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Genoa 0
Winst Cagliari 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genoa op een 17e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Genoa - Cagliari Opstelling Genoa Opstelling Cagliari Live Genoa - Cagliari Live Genoa - Cagliari kijken Genoa - Cagliari kijken Live Genoa - Cagliari stream Genoa - Cagliari Fox Sports Nabeschouwing Genoa - Cagliari Uitslag Genoa - Cagliari Statistieken Genoa - Cagliari Serie A 2018/2019 Genoa - Cagliari wedden Genoa - Cagliari gokken Genoa - Cagliari Unibet