Nabeschouwing Genoa - Parma (1-3) || Serie A 2018/2019

Zondag 7 oktober 2018 - 12:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Genoa het zondag 7 oktober 2018 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Parma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Parma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Parma (1-3)

Het Serie A duel tussen Genoa en Parma is onder leiding van scheidsrechter Daniele Chiffi geëindigd in een 1-3 overwinning voor Parma. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door K. Piątek, waarmee Genoa met 1-0 de leiding nam. Parma kwam in de 16e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Rigoni, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 26e minuut zette L. Siligardi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Parma de leiding in de wedstrijd nam.

Na 30 minuten werd de voorsprong voor Parma vergroot nadat F. Ceravolo de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Parma.

LIVE Genoa - Parma 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Parma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Genoa Doelpunt K. Piątek met assist van D. Lazović Genoa 1-0
16' Doelpunt Parma Doelpunt L. Rigoni met assist van L. Siligardi Parma 1-1
26' Doelpunt Parma Doelpunt L. Siligardi met assist van L. Rigoni Parma 1-2
30' Doelpunt Parma Doelpunt F. Ceravolo met assist van A. Barillà Parma 1-3
46' Wissel Genoa Wissel Daniel Bessa voor Iuri Medeiros Genoa
46' Wissel Genoa Wissel A. Favilli voor O. Hiljemark Genoa
50' Gele kaart Genoa Gele kaart voor K. Piątek Genoa
51' Gele kaart Parma Gele kaart voor Bruno Alves Parma
61' Wissel Parma Wissel A. Bastoni voor A. Di Gaudio Parma
67' Wissel Parma Wissel A. da Cruz voor F. Ceravolo Parma
71' Wissel Genoa Wissel L. Mazzitelli voor Pedro Pereira Genoa
77' Wissel Parma Wissel A. Deiola voor L. Rigoni Parma
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Parma
Opstellingen Genoa - Parma
De opstellingen van Genoa en Parma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Parma zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Genoa - Parma

Genoa en Parma treffen elkaar in de 8e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Parma in de Serie A vond plaats op 15 april 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Genoa favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Parma slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Genoa 6
Winst Parma 2
Gelijkspel 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genoa op een 8e positie staat, terwijl we Parma terugvinden op de 11e plaats.