Nabeschouwing Inter Milan - Atalanta (0-0) || Serie A

Zondag 7 april 2019 - 18:00 uur

In de Serie A neemt Inter Milan het zondag 7 april 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Inter Milan - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Atalanta (0-0)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Inter Milan en Atalanta geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Inter Milan en Atalanta gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Inter Milan, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Massimiliano Irrati niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Inter Milan - Atalanta
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
10
9
Schoten op doel
4
0
Aanvallen
122
92
Gevaarlijke aanvallen
50
56
Passes
513
422
Overtredingen
11
13
Buitenspel
2
0
Corners
8
4
Wissels
3
3
LIVE Inter Milan - Atalanta 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor P. Gollini Atalanta
23' Wissel Inter Wissel R. Nainggolan voor M. Brozović Inter
62' Wissel Atalanta Wissel A. Masiello voor J. Palomino Atalanta
63' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor G. Mancini Atalanta
66' Wissel Inter Wissel Borja Valero voor R. Gagliardini Inter
73' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Politano Inter
74' Wissel Atalanta Wissel M. Barrow voor M. Pašalić Atalanta
77' Wissel Inter Wissel K. Baldé voor M. Politano Inter
82' Wissel Atalanta Wissel M. Pessina voor J. Iličić Atalanta
Opstellingen Inter Milan - Atalanta
De opstellingen van Inter Milan en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Gian Piero Gasperini
Voorbeschouwing Inter Milan - Atalanta

Inter Milan en Atalanta treffen elkaar in de 31e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Massimiliano Irrati en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Inter Milan en Atalanta elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Inter Milan 0
Winst Atalanta 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 3e positie staat, terwijl we Atalanta terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Inter Milan - Atalanta Opstelling Inter Milan Opstelling Atalanta Live Inter Milan - Atalanta Live Inter Milan - Atalanta kijken Inter Milan - Atalanta kijken Live Inter Milan - Atalanta stream Inter Milan - Atalanta Fox Sports Nabeschouwing Inter Milan - Atalanta Uitslag Inter Milan - Atalanta Statistieken Inter Milan - Atalanta Serie A 2018/2019 Inter Milan - Atalanta wedden Inter Milan - Atalanta gokken Inter Milan - Atalanta Unibet