Nabeschouwing Inter Milan - Chievo (2-0) || Serie A

Maandag 13 mei 2019 - 21:00 uur

In de Serie A neemt Inter Milan het maandag 13 mei 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Inter Milan - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Chievo (2-0)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Chievo is onder leiding van scheidsrechter Paolo Valeri geëindigd in een 2-0 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door M. Politano, waarmee Inter met 1-0 de leiding nam. In de 76e minuut kreeg N. Rigoni van Chievo voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Chievo de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Inter via een goal van I. Perišić in de 86e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Inter Milan.

Wedstrijdstatistieken Inter Milan - Chievo
Goals
2
0
Balbezit
71%
29%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
24
5
Schoten op doel
10
0
Aanvallen
135
68
Gevaarlijke aanvallen
75
18
Passes
626
259
Overtredingen
10
18
Buitenspel
2
2
Corners
17
0
Wissels
3
3
LIVE Inter Milan - Chievo 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Gele kaart Chievo Gele kaart voor S. Grubac Chievo
35' Gele kaart Inter Gele kaart voor B. Valero Inter
36' Gele kaart Chievo Gele kaart voor N. Rigoni Chievo
39' Doelpunt Inter Doelpunt M. Politano Inter 1-0
51' Wissel Chievo Wissel S. Kiyine voor S. Grubac Chievo
62' Wissel Inter Wissel A. Candreva voor M. Politano Inter
65' Wissel Inter Wissel R. Gagliardini voor M. Vecino Inter
70' Gele kaart Inter Gele kaart voor I. Perišić Inter
76' Tweede gele kaart Chievo Tweede gele kaart voor N. Rigoni Chievo
78' Wissel Chievo Wissel P. Jaroszyński voor N. Tomović Chievo
79' Wissel Inter Wissel L. Martínez voor M. Icardi Inter
81' Wissel Chievo Wissel S. Pellissier voor E. Vignato Chievo
86' Doelpunt Inter Doelpunt I. Perišić Inter 2-0
Opstellingen Inter Milan - Chievo
De opstellingen van Inter Milan en Chievo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Chievo zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Chievo

Inter Milan en Chievo treffen elkaar in de 36e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Inter Milan en Chievo elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Inter Milan 0
Winst Chievo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 4e positie staat, terwijl we Chievo terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Inter Milan - Chievo Opstelling Inter Milan Opstelling Chievo Live Inter Milan - Chievo Live Inter Milan - Chievo kijken Inter Milan - Chievo kijken Live Inter Milan - Chievo stream Inter Milan - Chievo Fox Sports Nabeschouwing Inter Milan - Chievo Uitslag Inter Milan - Chievo Statistieken Inter Milan - Chievo Serie A 2018/2019 Inter Milan - Chievo wedden Inter Milan - Chievo gokken Inter Milan - Chievo Unibet