Nabeschouwing Inter Milan - Empoli (2-1) || Serie A

Zondag 26 mei 2019 - 20:30 uur

In de Serie A neemt Inter Milan het zondag 26 mei 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Empoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Inter Milan - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Empoli (2-1)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Empoli is onder leiding van scheidsrechter Luca Banti geëindigd in een 2-1 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door B. Keita, waarmee Inter met 1-0 de leiding nam. Inter kreeg via M. Icardi in de 61e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Luca Banti de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte H. Traore namens Empoli in de 76e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat R. Nainggolan namens Inter in de 81e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette. In de 97e minuut moest Inter verder met een man minder, nadat B. Keita een tweede gele kaart kreeg. In de 98e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. F. van Empoli was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luca Banti, waardoor Inter Milan dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Inter Milan - Empoli
Goals
2
1
Balbezit
52%
48%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
28
12
Schoten op doel
14
4
Aanvallen
127
87
Gevaarlijke aanvallen
79
47
Passes
463
417
Overtredingen
11
9
Buitenspel
2
0
Corners
8
2
Wissels
3
2
LIVE Inter Milan - Empoli 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Empoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Inter Wissel B. Keita voor K. Asamoah Inter
51' Doelpunt Inter Doelpunt B. Keita met assist van M. Politano Inter 1-0
52' Gele kaart Inter Gele kaart voor B. Keita Inter
61' Penalty gemist Inter Penalty gemist M. Icardi Inter
64' Gele kaart Empoli Gele kaart voor M. Pajac Empoli
71' Wissel Empoli Wissel M. Brighi voor A. Acquah Empoli
71' Wissel Empoli Wissel S. Ucan voor D. Maietta Empoli
71' Wissel Inter Wissel L. Martinez voor M. Icardi Inter
72' Gele kaart Inter Gele kaart voor I. Perisic Inter
73' Wissel Inter Wissel H. Dalbert voor I. Perisic Inter
76' Doelpunt Empoli Doelpunt H. Traore met assist van S. Ucan Empoli 1-1
81' Doelpunt Inter Doelpunt R. Nainggolan Inter 2-1
95' Gele kaart Empoli Gele kaart voor F. Caputo Empoli
97' Tweede gele kaart Inter Tweede gele kaart voor B. Keita Inter
98' Rode kaart Empoli Rode kaart voor F. Empoli
99' Gele kaart Inter Gele kaart voor D. DAmbrosio Inter
Opstellingen Inter Milan - Empoli
De opstellingen van Inter Milan en Empoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Empoli zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Empoli

Inter Milan en Empoli treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Banti en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Inter Milan en Empoli elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Inter Milan 0
Winst Empoli 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 4e positie staat, terwijl we Empoli terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Inter Milan - Empoli Opstelling Inter Milan Opstelling Empoli Live Inter Milan - Empoli Live Inter Milan - Empoli kijken Inter Milan - Empoli kijken Live Inter Milan - Empoli stream Inter Milan - Empoli Fox Sports Nabeschouwing Inter Milan - Empoli Uitslag Inter Milan - Empoli Statistieken Inter Milan - Empoli Serie A 2018/2019 Inter Milan - Empoli wedden Inter Milan - Empoli gokken Inter Milan - Empoli Unibet