Nabeschouwing Inter Milan - Lazio (0-1) || Serie A

Zondag 31 maart 2019 - 20:30 uur

In de Serie A neemt Inter Milan het zondag 31 maart 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Inter Milan - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Lazio (0-1)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni geëindigd in een 0-1 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door S. Milinković-Savić, waarmee Lazio met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Lazio.

Wedstrijdstatistieken Inter Milan - Lazio
Balbezit
65%
35%
Schoten totaal
18
6
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
167
59
Gevaarlijke aanvallen
110
20
Passes
623
345
Overtredingen
11
14
Buitenspel
1
1
Corners
12
3
Wissels
3
3
LIVE Inter Milan - Lazio 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Lazio Doelpunt S. Milinković-Savić met assist van Luis Alberto Lazio 0-1
27' Wissel Lazio Wissel F. Caicedo voor J. Correa Lazio
66' Wissel Lazio Wissel M. Parolo voor Luis Alberto Lazio
74' Wissel Inter Wissel R. Nainggolan voor Borja Valero Inter
80' Wissel Inter Wissel A. Candreva voor D. DAmbrosio Inter
84' Wissel Inter Wissel João Mário voor K. Baldé Inter
86' Wissel Lazio Wissel R. Durmisi voor S. Lulić Lazio
Opstellingen Inter Milan - Lazio
De opstellingen van Inter Milan en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lazio zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Lazio

Inter Milan en Lazio treffen elkaar in de 29e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Inter Milan en Lazio elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Inter Milan 0
Winst Lazio 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 3e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Inter Milan - Lazio Opstelling Inter Milan Opstelling Lazio Live Inter Milan - Lazio Live Inter Milan - Lazio kijken Inter Milan - Lazio kijken Live Inter Milan - Lazio stream Inter Milan - Lazio Fox Sports Nabeschouwing Inter Milan - Lazio Uitslag Inter Milan - Lazio Statistieken Inter Milan - Lazio Serie A 2018/2019 Inter Milan - Lazio wedden Inter Milan - Lazio gokken Inter Milan - Lazio Unibet