Nabeschouwing Inter Milan - Milan (1-0) || Serie A 2018/2019

Zondag 21 oktober 2018 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Inter Milan het zondag 21 oktober 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Milan (1-0)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Milan is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 1-0 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 92e minuut door M. Icardi, waarmee Inter met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Guida, waardoor Inter Milan de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Inter Milan - Milan 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Milan Gele kaart voor L. Biglia Milan
30' Wissel Inter Wissel Borja Valero voor R. Nainggolan Inter
44' Gele kaart Milan Gele kaart voor H. Çalhanoğlu Milan
47' Gele kaart Milan Gele kaart voor D. Calabria Milan
61' Gele kaart Milan Gele kaart voor Suso Milan
70' Wissel Inter Wissel K. Baldé voor I. Perišić Inter
74' Wissel Milan Wissel P. Cutrone voor H. Çalhanoğlu Milan
75' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Politano Inter
82' Wissel Inter Wissel A. Candreva voor M. Politano Inter
84' Wissel Milan Wissel T. Bakayoko voor F. Kessié Milan
91' Gele kaart Milan Gele kaart voor T. Bakayoko Milan
92' Doelpunt Inter Doelpunt M. Icardi met assist van M. Vecino Inter 1-0
92' Wissel Milan Wissel I. Abate voor D. Calabria Milan
95' Gele kaart Inter Gele kaart voor K. Baldé Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Milan
Opstellingen Inter Milan - Milan
De opstellingen van Inter Milan en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Milan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Milan

Inter Milan en Milan treffen elkaar in de 9e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Milan in de Serie A vond plaats op 4 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Milan slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Inter Milan 13
Winst Milan 7
Gelijkspel 6
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 4e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.