Nabeschouwing Inter Milan - Sampdoria (2-1) || Serie A 2018/2019

Zondag 17 februari 2019 - 18:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Inter Milan het zondag 17 februari 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Inter Milan - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Sampdoria (2-1)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Sampdoria is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 2-1 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 73e minuut door D. DAmbrosio, waarmee Inter met 1-0 de leiding nam. Sampdoria kwam in de 76e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Gabbiadini, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 78e minuut zette R. Nainggolan zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Inter de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Doveri, waardoor Inter Milan dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Inter Milan - Sampdoria 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Inter Gele kaart voor D. DAmbrosio Inter
24' Gele kaart Inter Gele kaart voor I. Perišić Inter
28' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor K. Linetty Sampdoria
31' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Škriniar Inter
59' Wissel Inter Wissel João Mário voor R. Gagliardini Inter
68' Wissel Inter Wissel A. Candreva voor M. Politano Inter
73' Doelpunt Inter Doelpunt D. DAmbrosio Inter 1-0
76' Doelpunt Sampdoria Doelpunt M. Gabbiadini Sampdoria 1-1
77' Wissel Sampdoria Wissel M. Gabbiadini voor R. Saponara Sampdoria
78' Doelpunt Inter Doelpunt R. Nainggolan met assist van M. Škriniar Inter 2-1
81' Wissel Sampdoria Wissel R. Vieira Nan voor A. Ekdal Sampdoria
81' Wissel Sampdoria Wissel J. Sala voor B. Bereszyński Sampdoria
89' Wissel Inter Wissel M. Vecino voor R. Nainggolan Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Sampdoria
Opstellingen Inter Milan - Sampdoria
De opstellingen van Inter Milan en Sampdoria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sampdoria zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Marco Giampaolo
Voorbeschouwing Inter Milan - Sampdoria

Inter Milan en Sampdoria treffen elkaar in de 24e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Sampdoria in de Serie A vond plaats op 22 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Sampdoria slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Inter Milan 13
Winst Sampdoria 4
Gelijkspel 8
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 3e positie staat, terwijl we Sampdoria terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.