Nabeschouwing Inter Milan - Sassuolo (0-0) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 19 januari 2019 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Inter Milan het zaterdag 19 januari 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Inter Milan - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Sassuolo (0-0)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Inter Milan en Sassuolo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Inter Milan en Sassuolo gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Sassuolo kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Luca Pairetto niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Inter Milan - Sassuolo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor S. Sensi Sassuolo
50' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Brozović Inter
51' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Rogério Sassuolo
60' Wissel Inter Wissel R. Nainggolan voor João Mário Inter
62' Wissel Sassuolo Wissel J. Boga voor F. Đuričić Sassuolo
73' Wissel Sassuolo Wissel M. Bourabia voor A. Duncan Sassuolo
76' Wissel Sassuolo Wissel F. Magnanelli voor S. Sensi Sassuolo
81' Wissel Inter Wissel Lautaro Martínez voor M. Politano Inter
82' Wissel Inter Wissel Borja Valero voor M. Vecino Inter
93' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Peluso Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Sassuolo
Opstellingen Inter Milan - Sassuolo
De opstellingen van Inter Milan en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Sassuolo

Inter Milan en Sassuolo treffen elkaar in de 20e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Pairetto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 19 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sassuolo. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Sassuolo favoriet. 7 keer wist de ploeg van Inter Milan te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Inter Milan. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Inter Milan 4
Winst Sassuolo 7
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 3e positie staat, terwijl we Sassuolo terugvinden op de 12e plaats.