Nabeschouwing Juventus - Milan (2-1) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 6 april 2019 - 18:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Juventus het zaterdag 6 april 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Milan (2-1)

Het Serie A duel tussen Juventus en Milan is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 2-1 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door K. Piątek, waarmee Milan met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van P. Dybala in de 60e minuut zorgde er even later voor dat Juventus weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 84e minuut zette M. Kean zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Juventus de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michael Fabbri, waardoor Juventus dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Juventus - Milan 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Wissel Juventus Wissel S. Khedira voor E. Can Juventus
39' Doelpunt Milan Doelpunt K. Piątek met assist van T. Bakayoko Milan 0-1
41' Gele kaart Juventus Gele kaart voor F. Bernardeschi Juventus
59' Gele kaart Milan Gele kaart voor M. Musacchio Milan
60' Penalty Juventus Penalty P. Dybala Juventus 1-1
61' Wissel Juventus Wissel M. Pjanić voor L. Spinazzola Juventus
66' Wissel Juventus Wissel M. Kean voor P. Dybala Juventus
76' Wissel Milan Wissel Samu Castillejo voor Suso Milan
77' Gele kaart Milan Gele kaart voor H. Çalhanoğlu Milan
84' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Kean met assist van M. Pjanić Juventus 2-1
85' Wissel Milan Wissel P. Cutrone voor D. Calabria Milan
86' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Mandžukić Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Milan
Opstellingen Juventus - Milan
De opstellingen van Juventus en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Milan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Milan

Juventus en Milan treffen elkaar in de 31e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Milan in de Serie A vond plaats op 11 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Milan slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Juventus 15
Winst Milan 5
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 1e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 4e plaats.