Nabeschouwing Juventus - Napoli (3-1) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 29 september 2018 - 18:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Juventus het zaterdag 29 september 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Napoli (3-1)

Het Serie A duel tussen Juventus en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Luca Banti geëindigd in een 3-1 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door D. Mertens, waarmee Napoli met 0-1 de leiding nam. Juventus kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Mandžukić, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette M. Mandžukić zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Juventus de leiding in de wedstrijd nam.

In de 58e minuut moest Napoli verder met een man minder, nadat Mário Rui een tweede gele kaart kreeg. Na 76 minuten werd de voorsprong voor Juventus vergroot nadat L. Bonucci de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Juventus.

LIVE Juventus - Napoli 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Napoli Doelpunt D. Mertens met assist van José Callejón Napoli 0-1
24' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Mário Rui Napoli
26' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Mandžukić met assist van Cristiano Ronaldo Juventus 1-1
40' Gele kaart Napoli Gele kaart voor K. Koulibaly Napoli
49' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Mandžukić Juventus 2-1
55' Gele kaart Napoli Gele kaart voor E. Hysaj Napoli
58' Tweede gele kaart Napoli Tweede gele kaart voor Mário Rui Napoli
60' Gele kaart Napoli Gele kaart voor L. Insigne Napoli
60' Gele kaart Juventus Gele kaart voor L. Bonucci Juventus
61' Wissel Napoli Wissel A. Milik voor D. Mertens Napoli
61' Wissel Napoli Wissel K. Malcuit voor P. Zieliński Napoli
61' Wissel Juventus Wissel R. Bentancur voor E. Can Juventus
64' Wissel Juventus Wissel F. Bernardeschi voor P. Dybala Juventus
69' Gele kaart Juventus Gele kaart voor João Cancelo Juventus
69' Wissel Napoli Wissel Fabián Ruiz voor M. Hamšík Napoli
76' Doelpunt Juventus Doelpunt L. Bonucci met assist van Cristiano Ronaldo Juventus 3-1
84' Wissel Juventus Wissel Juan Cuadrado voor M. Mandžukić Juventus
85' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Alex Sandro Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Napoli
Opstellingen Juventus - Napoli
De opstellingen van Juventus en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Napoli

Juventus en Napoli treffen elkaar in de 7e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Banti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Napoli in de Serie A vond plaats op 22 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Napoli slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Juventus 10
Winst Napoli 8
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 1e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 2e plaats.