Nabeschouwing Juventus - SPAL (2-0) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 24 november 2018 - 18:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Juventus het zaterdag 24 november 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen SPAL. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - SPAL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - SPAL (2-0)

Het Serie A duel tussen Juventus en SPAL is onder leiding van scheidsrechter Federico La Penna geëindigd in een 2-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Cristiano Ronaldo, waarmee Juventus met 1-0 de leiding nam. Juventus vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Mandžukić op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Juventus.

LIVE Juventus - SPAL 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - SPAL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Juventus Doelpunt Cristiano Ronaldo met assist van M. Pjanić Juventus 1-0
39' Gele kaart SPAL Gele kaart voor T. Cionek SPAL
49' Gele kaart SPAL Gele kaart voor M. Fares SPAL
59' Wissel SPAL Wissel M. Valoti voor S. Missiroli SPAL
60' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Mandžukić Juventus 2-0
64' Gele kaart Juventus Gele kaart voor R. Bentancur Juventus
72' Wissel Juventus Wissel B. Matuidi voor Douglas Costa Juventus
74' Gele kaart SPAL Gele kaart voor P. Schiattarella SPAL
83' Wissel SPAL Wissel M. Valdifiori voor P. Schiattarella SPAL
85' Wissel SPAL Wissel A. Paloschi voor A. Petagna SPAL
86' Wissel Juventus Wissel G. Chiellini voor Alex Sandro Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - SPAL
Opstellingen Juventus - SPAL
De opstellingen van Juventus en SPAL zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en SPAL zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - SPAL

Juventus en SPAL treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico La Penna en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en SPAL in de Serie A vond plaats op 17 maart 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl SPAL slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Juventus 1
Winst SPAL 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 1e positie staat, terwijl we SPAL terugvinden op de 15e plaats.