Nabeschouwing Lazio - Juventus (1-2) || Serie A 2018/2019

Zondag 27 januari 2019 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Lazio het zondag 27 januari 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Juventus (1-2)

Het Serie A duel tussen Lazio en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 1-2 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van E. Can zette Lazio op een 1-0 voorsprong in de 59e minuut van de wedstrijd. Juventus kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van João Cancelo, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Juventus in de 88e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist Cristiano Ronaldo deze te benutten, waardoor de score 1-2 werd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Guida, waardoor Juventus dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lazio - Juventus 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Juventus Gele kaart voor E. Can Juventus
41' Wissel Juventus Wissel G. Chiellini voor L. Bonucci Juventus
49' Gele kaart Juventus Gele kaart voor B. Matuidi Juventus
50' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Lucas Leiva Lazio
59' Eigen doelpunt Lazio Eigen doelpunt E. Can Lazio 1-0
60' Wissel Juventus Wissel F. Bernardeschi voor B. Matuidi Juventus
70' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. De Sciglio Juventus
70' Wissel Juventus Wissel João Cancelo voor Douglas Costa Juventus
73' Gele kaart Juventus Gele kaart voor D. Rugani Juventus
74' Doelpunt Juventus Doelpunt João Cancelo Juventus 1-1
80' Gele kaart Juventus Gele kaart voor G. Chiellini Juventus
80' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Milinković-Savić Lazio
81' Wissel Lazio Wissel V. Berisha voor Lucas Leiva Lazio
82' Wissel Lazio Wissel F. Caicedo voor C. Immobile Lazio
88' Penalty Juventus Penalty Cristiano Ronaldo Juventus 1-2
90' Wissel Lazio Wissel Pedro Neto voor Bastos Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Juventus
Opstellingen Lazio - Juventus
De opstellingen van Lazio en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lazio - Juventus

Lazio en Juventus treffen elkaar in de 21e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Juventus in de Serie A vond plaats op 25 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 18 keer wist de ploeg van Lazio te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Lazio. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lazio 1
Winst Juventus 18
Gelijkspel 6
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lazio op een 8e positie staat, terwijl we Juventus terugvinden op de 1e plaats.