Nabeschouwing Lazio - Milan (1-1) || Serie A

Zondag 25 november 2018 - 18:00 uur

In de Serie A neemt Lazio het zondag 25 november 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Milan (1-1)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Lazio en Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 78e minuut door F. Kessié, waarmee Milan met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Lazio het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 94e minuut was het namelijk J. Correa die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Lazio - Milan
Goals
1
1
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
21
11
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
141
102
Gevaarlijke aanvallen
71
23
Passes
548
461
Overtredingen
11
4
Buitenspel
3
0
Corners
9
4
Wissels
3
0
LIVE Lazio - Milan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Milinković-Savić Lazio
64' Wissel Lazio Wissel J. Correa voor Luis Alberto Lazio
65' Wissel Lazio Wissel J. Lukaku voor S. Milinković-Savić Lazio
78' Doelpunt Milan Doelpunt F. Kessié met assist van D. Calabria Milan 0-1
82' Wissel Lazio Wissel F. Caicedo voor Ş. Radu Lazio
87' Gele kaart Milan Gele kaart voor G. Donnarumma Milan
94' Doelpunt Lazio Doelpunt J. Correa Lazio 1-1
Opstellingen Lazio - Milan
De opstellingen van Lazio en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Milan zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lazio - Milan

Lazio en Milan treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Banti en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lazio en Milan elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Lazio 0
Winst Milan 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lazio op een 4e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Lazio - Milan Opstelling Lazio Opstelling Milan Live Lazio - Milan Live Lazio - Milan kijken Lazio - Milan kijken Live Lazio - Milan stream Lazio - Milan Fox Sports Nabeschouwing Lazio - Milan Uitslag Lazio - Milan Statistieken Lazio - Milan Serie A 2018/2019 Lazio - Milan wedden Lazio - Milan gokken Lazio - Milan Unibet