Nabeschouwing Lazio - Udinese (2-0) || Serie A

Woensdag 17 april 2019 - 19:00 uur

In de Serie A neemt Lazio het woensdag 17 april 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Udinese (2-0)

Het Serie A duel tussen Lazio en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Giampaolo Calvarese geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door F. Caicedo, waarmee Lazio met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Sandro zorgde ervoor dat Lazio op 2-0 kwam te staan in de 24e minuut. Een penalty in de 52e minuut was de ideale kans voor Udinese om te scoren. R. de Paul was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Lazio.

Wedstrijdstatistieken Lazio - Udinese
Goals
2
0
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
18
19
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
131
96
Gevaarlijke aanvallen
58
37
Passes
511
418
Overtredingen
13
16
Buitenspel
2
1
Corners
4
5
Wissels
3
3
LIVE Lazio - Udinese 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Doelpunt Lazio Doelpunt F. Caicedo met assist van C. Immobile Lazio 1-0
24' Eigen doelpunt Lazio Eigen doelpunt Sandro Lazio 2-0
28' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Luiz Felipe Lazio
46' Wissel Udinese Wissel M. DAlessandro voor S. Ingelsson Udinese
52' Penalty gemist Udinese Penalty gemist R. de Paul Udinese
58' Wissel Udinese Wissel Ł. Teodorczyk voor E. Agyemang-Badu Udinese
68' Wissel Lazio Wissel M. Badelj voor F. Caicedo Lazio
74' Wissel Udinese Wissel S. De Maio voor R. de Paul Udinese
78' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Lucas Leiva Lazio
79' Wissel Lazio Wissel Bruno Jordão voor Lucas Leiva Lazio
83' Wissel Lazio Wissel Wallace voor Luiz Felipe Lazio
Opstellingen Lazio - Udinese
De opstellingen van Lazio en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lazio - Udinese

Lazio en Udinese treffen elkaar in de 25e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giampaolo Calvarese en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lazio en Udinese elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Lazio 0
Winst Udinese 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lazio op een 8e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Lazio - Udinese Opstelling Lazio Opstelling Udinese Live Lazio - Udinese Live Lazio - Udinese kijken Lazio - Udinese kijken Live Lazio - Udinese stream Lazio - Udinese Fox Sports Nabeschouwing Lazio - Udinese Uitslag Lazio - Udinese Statistieken Lazio - Udinese Serie A 2018/2019 Lazio - Udinese wedden Lazio - Udinese gokken Lazio - Udinese Unibet