Nabeschouwing Milan - Chievo (3-1) || Serie A 2018/2019

Zondag 7 oktober 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Milan het zondag 7 oktober 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Chievo (3-1)

Het Serie A duel tussen Milan en Chievo is onder leiding van scheidsrechter Giampaolo Calvarese geëindigd in een 3-1 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door G. Higuaín, waarmee Milan met 1-0 de leiding nam. Milan vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Higuaín op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut volgde een derde treffer van Milan, waarmee G. Bonaventura zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 63 minuten deed S. Pellissier iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Chievo werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Chievo echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Milan.

LIVE Milan - Chievo 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Milan Doelpunt G. Higuaín met assist van Suso Milan 1-0
34' Doelpunt Milan Doelpunt G. Higuaín met assist van Suso Milan 2-0
56' Doelpunt Milan Doelpunt G. Bonaventura met assist van Suso Milan 3-0
62' Gele kaart Chievo Gele kaart voor F. Barba Chievo
63' Doelpunt Chievo Doelpunt S. Pellissier met assist van M. Léris Chievo 3-1
67' Wissel Chievo Wissel M. Pucciarelli voor S. Pellissier Chievo
69' Gele kaart Milan Gele kaart voor G. Higuaín Milan
69' Wissel Chievo Wissel S. Kiyine voor N. Rigoni Chievo
76' Wissel Milan Wissel P. Cutrone voor G. Bonaventura Milan
78' Wissel Chievo Wissel P. Jaroszyński voor M. Léris Chievo
87' Wissel Milan Wissel D. Laxalt voor R. Rodríguez Milan
90' Wissel Milan Wissel Samu Castillejo voor Suso Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Chievo
Opstellingen Milan - Chievo
De opstellingen van Milan en Chievo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Chievo zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Chievo

Milan en Chievo treffen elkaar in de 8e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giampaolo Calvarese en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Chievo in de Serie A vond plaats op 18 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Milan favoriet. De thuisploeg wist 20 keer te winnen, terwijl Chievo slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Milan 20
Winst Chievo 1
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan op een 12e positie staat, terwijl we Chievo terugvinden op de 20e plaats.