Nabeschouwing Milan - Napoli (0-0) || Serie A

Zaterdag 26 januari 2019 - 20:30 uur

In de Serie A neemt Milan het zaterdag 26 januari 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Milan - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Napoli (0-0)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Milan en Napoli geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Fabián Ruiz van Napoli. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 93e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Milan en Napoli gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies scheidsrechter Daniele Doveri voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Milan - Napoli
Balbezit
46%
54%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
14
14
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
89
110
Gevaarlijke aanvallen
48
58
Passes
484
554
Overtredingen
7
13
Buitenspel
0
2
Corners
6
8
Wissels
3
3
LIVE Milan - Napoli 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart Milan Gele kaart voor P. Cutrone Milan
18' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Fabián Ruiz Napoli
69' Wissel Milan Wissel F. Borini voor Lucas Paquetá Milan
71' Wissel Milan Wissel K. Piątek voor P. Cutrone Milan
72' Wissel Napoli Wissel F. Ghoulam voor Mário Rui Napoli
80' Wissel Napoli Wissel S. Verdi voor D. Mertens Napoli
86' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Albiol Napoli
88' Wissel Napoli Wissel A. Ounas voor L. Insigne Napoli
90' Wissel Milan Wissel D. Laxalt voor H. Çalhanoğlu Milan
93' Tweede gele kaart Napoli Tweede gele kaart voor Fabián Ruiz Napoli
Opstellingen Milan - Napoli
De opstellingen van Milan en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Napoli

Milan en Napoli treffen elkaar in de 21e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Milan en Napoli elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Milan 0
Winst Napoli 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan op een 4e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Milan - Napoli Opstelling Milan Opstelling Napoli Live Milan - Napoli Live Milan - Napoli kijken Milan - Napoli kijken Live Milan - Napoli stream Milan - Napoli Fox Sports Nabeschouwing Milan - Napoli Uitslag Milan - Napoli Statistieken Milan - Napoli Serie A 2018/2019 Milan - Napoli wedden Milan - Napoli gokken Milan - Napoli Unibet