Nabeschouwing Milan - Torino (0-0) || Serie A

Zondag 9 december 2018 - 20:30 uur

In de Serie A neemt Milan het zondag 9 december 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Milan - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Torino (0-0)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Milan en Torino geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Milan en Torino gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniele Orsato niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Milan - Torino
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
16
13
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
125
103
Gevaarlijke aanvallen
49
37
Passes
460
352
Overtredingen
10
16
Buitenspel
1
0
Corners
11
3
Wissels
1
3
LIVE Milan - Torino 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Gele kaart Milan Gele kaart voor I. Abate Milan
16' Gele kaart Torino Gele kaart voor N. NKoulou Torino
35' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Izzo Torino
39' Gele kaart Milan Gele kaart voor C. Zapata Milan
69' Wissel Torino Wissel S. Zaza voor Iago Falqué Torino
70' Gele kaart Torino Gele kaart voor D. Baselli Torino
71' Wissel Milan Wissel Samu Castillejo voor H. Çalhanoğlu Milan
81' Wissel Torino Wissel S. Lukić voor D. Baselli Torino
91' Wissel Torino Wissel Álex Berenguer voor C. Ansaldi Torino
Opstellingen Milan - Torino
De opstellingen van Milan en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Torino zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Torino

Milan en Torino treffen elkaar in de 15e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Milan en Torino elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Milan 0
Winst Torino 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan op een 4e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Milan - Torino Opstelling Milan Opstelling Torino Live Milan - Torino Live Milan - Torino kijken Milan - Torino kijken Live Milan - Torino stream Milan - Torino Fox Sports Nabeschouwing Milan - Torino Uitslag Milan - Torino Statistieken Milan - Torino Serie A 2018/2019 Milan - Torino wedden Milan - Torino gokken Milan - Torino Unibet