Nabeschouwing Napoli - Parma (3-0) || Serie A 2018/2019

Woensdag 26 september 2018 - 21:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Napoli het woensdag 26 september 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Parma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Napoli.

Via de Napoli - Parma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Parma (3-0)

Het Serie A duel tussen Napoli en Parma is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 3-0 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Napoli kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van L. Insigne. Napoli vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Milik op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was A. Milik van Napoli die de 3-0 wist te maken in de 85e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Doveri, waardoor Napoli dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Napoli - Parma 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Parma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Napoli Doelpunt L. Insigne Napoli 1-0
33' Gele kaart Parma Gele kaart voor L. Štulac Parma
47' Doelpunt Napoli Doelpunt A. Milik met assist van L. Insigne Napoli 2-0
50' Gele kaart Parma Gele kaart voor Bruno Alves Parma
61' Wissel Parma Wissel L. Siligardi voor A. Ciciretti Parma
65' Wissel Parma Wissel F. Ceravolo voor R. Inglese Parma
68' Wissel Napoli Wissel D. Mertens voor L. Insigne Napoli
77' Wissel Napoli Wissel S. Verdi voor P. Zieliński Napoli
78' Wissel Parma Wissel M. Sprocati voor A. Di Gaudio Parma
85' Doelpunt Napoli Doelpunt A. Milik Napoli 3-0
85' Wissel Napoli Wissel A. Ounas voor A. Milik Napoli
89' Gele kaart Parma Gele kaart voor A. Barillà Parma
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Parma
Opstellingen Napoli - Parma
De opstellingen van Napoli en Parma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Parma zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Parma

Napoli en Parma treffen elkaar in de 6e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Parma in de Serie A vond plaats op 10 mei 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Napoli favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Parma slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Napoli 8
Winst Parma 4
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli op een 2e positie staat, terwijl we Parma terugvinden op de 10e plaats.