Nabeschouwing Napoli - SPAL (1-0) || Serie A

Zaterdag 22 december 2018 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Napoli het zaterdag 22 december 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen SPAL. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio San Paolo in Napoli.

Via de Napoli - SPAL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - SPAL (1-0)

Het Serie A duel tussen Napoli en SPAL is onder leiding van scheidsrechter Federico La Penna geëindigd in een 1-0 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Albiol, waarmee Napoli met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Napoli uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Napoli - SPAL
Goals
1
0
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
24
11
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
155
56
Gevaarlijke aanvallen
64
23
Passes
688
412
Overtredingen
13
10
Buitenspel
4
4
Corners
3
5
Wissels
3
3
LIVE Napoli - SPAL 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - SPAL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
38' Gele kaart SPAL Gele kaart voor T. Cionek SPAL
42' Wissel SPAL Wissel F. Vicari voor J. Djourou SPAL
46' Doelpunt Napoli Doelpunt Albiol met assist van D. Mertens Napoli 1-0
46' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Hamšík Napoli
50' Gele kaart SPAL Gele kaart voor J. Kurtič SPAL
61' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Rog Napoli
66' Wissel Napoli Wissel Fabián Ruiz voor M. Rog Napoli
69' Wissel SPAL Wissel M. Valoti voor M. Valdifiori SPAL
79' Wissel Napoli Wissel S. Luperto voor F. Ghoulam Napoli
83' Wissel SPAL Wissel S. Floccari voor K. Bonifazi SPAL
83' Wissel Napoli Wissel A. Diawara voor D. Mertens Napoli
Opstellingen Napoli - SPAL
De opstellingen van Napoli en SPAL zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en SPAL zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - SPAL

Napoli en SPAL treffen elkaar in de 17e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico La Penna en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Napoli en SPAL elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Napoli 0
Winst SPAL 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli op een 2e positie staat, terwijl we SPAL terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Napoli - SPAL Opstelling Napoli Opstelling SPAL Live Napoli - SPAL Live Napoli - SPAL kijken Napoli - SPAL kijken Live Napoli - SPAL stream Napoli - SPAL Fox Sports Nabeschouwing Napoli - SPAL Uitslag Napoli - SPAL Statistieken Napoli - SPAL Serie A 2018/2019 Napoli - SPAL wedden Napoli - SPAL gokken Napoli - SPAL Unibet