Nabeschouwing Napoli - Torino (0-0) || Serie A

Zondag 17 februari 2019 - 20:30 uur

In de Serie A neemt Napoli het zondag 17 februari 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio San Paolo in Napoli.

Via de Napoli - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Torino (0-0)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Napoli en Torino geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Napoli dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Napoli, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Michael Fabbri niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Napoli - Torino
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
5
3
Schoten totaal
26
10
Schoten op doel
9
1
Aanvallen
115
91
Gevaarlijke aanvallen
72
47
Passes
526
293
Overtredingen
18
13
Buitenspel
4
0
Corners
15
4
Wissels
2
3
LIVE Napoli - Torino 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
47' Gele kaart Torino Gele kaart voor T. Rincón Torino
48' Gele kaart Napoli Gele kaart voor L. Insigne Napoli
55' Wissel Torino Wissel S. Meïté voor T. Rincón Torino
59' Gele kaart Torino Gele kaart voor E. Moretti Torino
60' Gele kaart Napoli Gele kaart voor K. Koulibaly Napoli
63' Wissel Torino Wissel D. Baselli voor Álex Berenguer Torino
65' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Allan Napoli
69' Wissel Napoli Wissel D. Mertens voor José Callejón Napoli
70' Wissel Napoli Wissel S. Verdi voor Fabián Ruiz Napoli
71' Gele kaart Torino Gele kaart voor O. Aina Torino
78' Wissel Torino Wissel V. Parigini voor C. Ansaldi Torino
82' Gele kaart Napoli Gele kaart voor E. Hysaj Napoli
94' Gele kaart Napoli Gele kaart voor K. Malcuit Napoli
Opstellingen Napoli - Torino
De opstellingen van Napoli en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Torino zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Torino

Napoli en Torino treffen elkaar in de 24e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Napoli en Torino elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Napoli 0
Winst Torino 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli op een 2e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Napoli - Torino Opstelling Napoli Opstelling Torino Live Napoli - Torino Live Napoli - Torino kijken Napoli - Torino kijken Live Napoli - Torino stream Napoli - Torino Fox Sports Nabeschouwing Napoli - Torino Uitslag Napoli - Torino Statistieken Napoli - Torino Serie A 2018/2019 Napoli - Torino wedden Napoli - Torino gokken Napoli - Torino Unibet