Nabeschouwing Napoli - Udinese (4-2) || Serie A

Zondag 17 maart 2019 - 18:00 uur

In de Serie A neemt Napoli het zondag 17 maart 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio San Paolo in Napoli.

Via de Napoli - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Udinese (4-2)

Het Serie A duel tussen Napoli en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Paolo Valeri geëindigd in een 4-2 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door A. Younes, waarmee Napoli met 1-0 de leiding nam. Napoli vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van José Callejón op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut wist Udinese de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via K. Lasagna.

Na 36 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Fofana de 2-2 maakte voor Udinese. Napoli leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 57 minuten op voorsprong na een goal van A. Milik: 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 70e minuut en kwam op naam te staan van Napoli speler D. Mertens, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Paolo Valeri en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Napoli.

Wedstrijdstatistieken Napoli - Udinese
Goals
4
2
Balbezit
66%
34%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
14
12
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
138
76
Gevaarlijke aanvallen
41
37
Passes
707
357
Overtredingen
5
7
Buitenspel
3
1
Corners
5
2
Wissels
3
3
LIVE Napoli - Udinese 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Gele kaart Napoli Gele kaart voor P. Zieliński Napoli
13' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Sandro Udinese
17' Doelpunt Napoli Doelpunt A. Younes met assist van D. Mertens Napoli 1-0
26' Doelpunt Napoli Doelpunt José Callejón met assist van D. Mertens Napoli 2-0
30' Doelpunt Udinese Doelpunt K. Lasagna met assist van S. Fofana Udinese 2-1
36' Doelpunt Udinese Doelpunt S. Fofana met assist van H. ter Avest Udinese 2-2
44' Wissel Napoli Wissel A. Meret voor D. Ospina Napoli
56' Wissel Napoli Wissel S. Verdi voor A. Younes Napoli
57' Doelpunt Napoli Doelpunt A. Milik met assist van José Callejón Napoli 3-2
64' Wissel Udinese Wissel S. Ingelsson voor Sandro Udinese
68' Wissel Udinese Wissel S. De Maio voor H. ter Avest Udinese
70' Doelpunt Napoli Doelpunt D. Mertens met assist van Allan Napoli 4-2
86' Wissel Udinese Wissel S. Okaka voor J. Larsen Udinese
86' Wissel Napoli Wissel E. Hysaj voor K. Malcuit Napoli
Opstellingen Napoli - Udinese
De opstellingen van Napoli en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Carlo Ancelotti
Voorbeschouwing Napoli - Udinese

Napoli en Udinese treffen elkaar in de 28e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Napoli en Udinese elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Napoli 0
Winst Udinese 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli op een 2e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Napoli - Udinese Opstelling Napoli Opstelling Udinese Live Napoli - Udinese Live Napoli - Udinese kijken Napoli - Udinese kijken Live Napoli - Udinese stream Napoli - Udinese Fox Sports Nabeschouwing Napoli - Udinese Uitslag Napoli - Udinese Statistieken Napoli - Udinese Serie A 2018/2019 Napoli - Udinese wedden Napoli - Udinese gokken Napoli - Udinese Unibet