Nabeschouwing Parma - Bologna (0-0) || Serie A

Zaterdag 22 december 2018 - 18:00 uur

In de Serie A neemt Parma het zaterdag 22 december 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ennio Tardini in Parma.

Via de Parma - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Parma - Bologna (0-0)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Parma en Bologna geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Parma dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Rosario Abisso niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Parma - Bologna
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
13
9
Schoten op doel
0
1
Passes
582
343
Overtredingen
8
9
Buitenspel
3
2
Corners
4
2
LIVE Parma - Bologna 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Parma - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Parma Gele kaart voor Bruno Alves Parma
30' Gele kaart Parma Gele kaart voor L. Siligardi Parma
31' Gele kaart Bologna Gele kaart voor Á. Nagy Bologna
39' Gele kaart Parma Gele kaart voor M. Scozzarella Parma
49' Gele kaart Bologna Gele kaart voor F. Mattiello Bologna
63' Wissel Parma Wissel M. Sprocati voor L. Siligardi Parma
69' Wissel Bologna Wissel R. Orsolini voor B. Džemaili Bologna
72' Wissel Parma Wissel L. Štulac voor M. Scozzarella Parma
79' Wissel Bologna Wissel M. Destro voor F. Santander Bologna
84' Wissel Parma Wissel A. Ciciretti voor Y. Gervinho Parma
89' Gele kaart Bologna Gele kaart voor Danilo Bologna
Opstellingen Parma - Bologna
De opstellingen van Parma en Bologna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Parma gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bologna zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Parma - Bologna

Parma en Bologna treffen elkaar in de 17e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rosario Abisso en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Parma en Bologna elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Parma 0
Winst Bologna 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Parma op een 12e positie staat, terwijl we Bologna terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Parma - Bologna Opstelling Parma Opstelling Bologna Live Parma - Bologna Live Parma - Bologna kijken Parma - Bologna kijken Live Parma - Bologna stream Parma - Bologna Fox Sports Nabeschouwing Parma - Bologna Uitslag Parma - Bologna Statistieken Parma - Bologna Serie A 2018/2019 Parma - Bologna wedden Parma - Bologna gokken Parma - Bologna Unibet