Nabeschouwing Parma - Chievo (1-1) || Serie A

Zondag 9 december 2018 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Parma het zondag 9 december 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ennio Tardini in Parma.

Via de Parma - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Parma - Chievo (1-1)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Parma en Chievo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door M. Stępiński, waarmee Chievo met 0-1 de leiding nam. Parma kwam na 53 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Bruno Alves, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 74e minuut kreeg F. Depaoli van Chievo voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Chievo de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Parma - Chievo
Goals
1
1
Balbezit
51%
49%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
4
4
Schoten totaal
17
16
Schoten op doel
6
1
Aanvallen
110
101
Gevaarlijke aanvallen
47
44
Passes
415
387
Overtredingen
16
17
Corners
8
2
Wissels
3
3
LIVE Parma - Chievo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Parma - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Gele kaart Chievo Gele kaart voor F. Depaoli Chievo
7' Gele kaart Parma Gele kaart voor L. Rigoni Parma
27' Gele kaart Parma Gele kaart voor A. Barillà Parma
31' Gele kaart Parma Gele kaart voor R. Gagliolo Parma
35' Gele kaart Chievo Gele kaart voor P. Hetemaj Chievo
47' Doelpunt Chievo Doelpunt M. Stępiński met assist van S. Pellissier Chievo 0-1
53' Doelpunt Parma Doelpunt Bruno Alves Parma 1-1
58' Gele kaart Parma Gele kaart voor J. Biabiany Parma
58' Wissel Parma Wissel L. Siligardi voor J. Biabiany Parma
67' Wissel Parma Wissel M. Sprocati voor A. Di Gaudio Parma
69' Wissel Chievo Wissel R. Meggiorini voor S. Pellissier Chievo
71' Wissel Chievo Wissel E. Giaccherini voor P. Hetemaj Chievo
73' Wissel Parma Wissel M. Gazzola voor Bruno Alves Parma
74' Tweede gele kaart Chievo Tweede gele kaart voor F. Depaoli Chievo
75' Wissel Chievo Wissel B. Cesar voor V. Birsa Chievo
90' Gele kaart Chievo Gele kaart voor S. Tanasijević Chievo
Opstellingen Parma - Chievo
De opstellingen van Parma en Chievo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Parma gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Chievo zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Parma - Chievo

Parma en Chievo treffen elkaar in de 15e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico La Penna en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Parma en Chievo elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Parma 0
Winst Chievo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Parma op een 10e positie staat, terwijl we Chievo terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Parma - Chievo Opstelling Parma Opstelling Chievo Live Parma - Chievo Live Parma - Chievo kijken Parma - Chievo kijken Live Parma - Chievo stream Parma - Chievo Fox Sports Nabeschouwing Parma - Chievo Uitslag Parma - Chievo Statistieken Parma - Chievo Serie A 2018/2019 Parma - Chievo wedden Parma - Chievo gokken Parma - Chievo Unibet