Nabeschouwing Parma - Fiorentina (1-0) || Serie A

Zondag 19 mei 2019 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Parma het zondag 19 mei 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ennio Tardini in Parma.

Via de Parma - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Parma - Fiorentina (1-0)

Het Serie A duel tussen Parma en Fiorentina is onder leiding van scheidsrechter Piero Giacomelli geëindigd in een 1-0 overwinning voor Parma. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Gerson zette Parma op een 1-0 voorsprong in de 80e minuut van de wedstrijd.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Piero Giacomelli, waardoor Parma de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Parma - Fiorentina
Goals
1
0
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
12
18
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
79
134
Gevaarlijke aanvallen
28
51
Passes
312
508
Overtredingen
15
21
Corners
3
7
Wissels
3
3
LIVE Parma - Fiorentina 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Parma - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Wissel Fiorentina Wissel B. Dabo voor K. Mirallas Fiorentina
53' Wissel Parma Wissel A. Grassi voor Gervinho Parma
68' Wissel Parma Wissel M. Scozzarella voor L. Stulac Parma
69' Wissel Fiorentina Wissel L. Muriel voor G. Simeone Fiorentina
80' Eigen doelpunt Parma Eigen doelpunt Gerson Parma 1-0
83' Wissel Fiorentina Wissel D. Vlahovic voor B. Dabo Fiorentina
84' Wissel Parma Wissel F. Dimarco voor M. Sprocati Parma
94' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Benassi Fiorentina
Opstellingen Parma - Fiorentina
De opstellingen van Parma en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Parma gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Parma - Fiorentina

Parma en Fiorentina treffen elkaar in de 37e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Piero Giacomelli en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Parma en Fiorentina elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Parma 0
Winst Fiorentina 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Parma op een 16e positie staat, terwijl we Fiorentina terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Parma - Fiorentina Opstelling Parma Opstelling Fiorentina Live Parma - Fiorentina Live Parma - Fiorentina kijken Parma - Fiorentina kijken Live Parma - Fiorentina stream Parma - Fiorentina Fox Sports Nabeschouwing Parma - Fiorentina Uitslag Parma - Fiorentina Statistieken Parma - Fiorentina Serie A 2018/2019 Parma - Fiorentina wedden Parma - Fiorentina gokken Parma - Fiorentina Unibet