Nabeschouwing Parma - Frosinone (0-0) || Serie A 2018/2019

Zondag 4 november 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Parma het zondag 4 november 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Frosinone. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ennio Tardini in Parma.

Via de Parma - Frosinone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Parma - Frosinone (0-0)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Parma en Frosinone geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor L. Štulac in de 61e minuut, waardoor Parma met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren Parma en Frosinone gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Gianluca Manganiello niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Parma - Frosinone 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Parma - Frosinone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor R. Maiello Frosinone
38' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor R. Chibsah Frosinone
61' Rode kaart Parma Rode kaart voor L. Štulac Parma
69' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor E. Goldaniga Frosinone
69' Gele kaart Parma Gele kaart voor Bruno Alves Parma
70' Wissel Frosinone Wissel M. Gori voor R. Chibsah Frosinone
73' Wissel Parma Wissel A. Bastoni voor F. Ceravolo Parma
78' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor M. Gori Frosinone
79' Wissel Parma Wissel R. Inglese voor L. Siligardi Parma
80' Wissel Frosinone Wissel D. Soddimo voor J. Campbell Frosinone
85' Wissel Parma Wissel A. Grassi voor L. Rigoni Parma
86' Wissel Frosinone Wissel R. Vloet voor C. Ciano Frosinone
Video hoogtepunten en samenvatting Parma - Frosinone
Opstellingen Parma - Frosinone
De opstellingen van Parma en Frosinone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Parma gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Frosinone zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Parma - Frosinone

Parma en Frosinone treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Parma en Frosinone elkaar treffen in de Serie A.

Winst Parma 0
Winst Frosinone 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Parma op een 12e positie staat, terwijl we Frosinone terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.