Nabeschouwing Parma - Napoli (0-4) || Serie A

Zondag 24 februari 2019 - 18:00 uur

In de Serie A neemt Parma het zondag 24 februari 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ennio Tardini in Parma.

Via de Parma - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Parma - Napoli (0-4)

Het Serie A duel tussen Parma en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Daniele Chiffi geëindigd in een 0-4 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door P. Zieliński, waarmee Napoli met 0-1 de leiding nam. Napoli vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Milik op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut volgde een derde treffer van Napoli, waarmee A. Milik zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Napoli in de 82e minuut, nadat A. Ounas de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Napoli.

Wedstrijdstatistieken Parma - Napoli
Balbezit
32%
68%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
12
17
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
93
146
Gevaarlijke aanvallen
23
50
Passes
327
690
Overtredingen
13
7
Corners
5
2
Wissels
3
3
LIVE Parma - Napoli 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Parma - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Doelpunt Napoli Doelpunt P. Zieliński met assist van E. Hysaj Napoli 0-1
28' Gele kaart Parma Gele kaart voor L. Rigoni Parma
35' Doelpunt Napoli Doelpunt A. Milik Napoli 0-2
38' Gele kaart Napoli Gele kaart voor A. Milik Napoli
46' Wissel Napoli Wissel S. Luperto voor N. Maksimović Napoli
53' Wissel Parma Wissel L. Siligardi voor Pepín Parma
73' Doelpunt Napoli Doelpunt A. Milik Napoli 0-3
75' Wissel Napoli Wissel S. Verdi voor P. Zieliński Napoli
78' Wissel Parma Wissel N. Schiappacase voor Y. Gervinho Parma
80' Wissel Napoli Wissel A. Ounas voor A. Milik Napoli
82' Doelpunt Napoli Doelpunt A. Ounas met assist van S. Verdi Napoli 0-4
83' Wissel Parma Wissel M. Gazzola voor J. Biabiany Parma
85' Gele kaart Parma Gele kaart voor R. Gagliolo Parma
Opstellingen Parma - Napoli
De opstellingen van Parma en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Parma gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Carlo Ancelotti
Voorbeschouwing Parma - Napoli

Parma en Napoli treffen elkaar in de 25e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Parma en Napoli elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Parma 0
Winst Napoli 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Parma op een 12e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Parma - Napoli Opstelling Parma Opstelling Napoli Live Parma - Napoli Live Parma - Napoli kijken Parma - Napoli kijken Live Parma - Napoli stream Parma - Napoli Fox Sports Nabeschouwing Parma - Napoli Uitslag Parma - Napoli Statistieken Parma - Napoli Serie A 2018/2019 Parma - Napoli wedden Parma - Napoli gokken Parma - Napoli Unibet