Nabeschouwing Parma - Roma (0-2) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 29 december 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Parma het zaterdag 29 december 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ennio Tardini in Parma.

Via de Parma - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Parma - Roma (0-2)

Het Serie A duel tussen Parma en Roma is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Manganiello geëindigd in een 0-2 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door B. Cristante, waarmee Roma met 0-1 de leiding nam. Roma vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Ünder op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Roma.

LIVE Parma - Roma 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Parma - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart Roma Gele kaart voor A. Kolarov Roma
58' Doelpunt Roma Doelpunt B. Cristante met assist van C. Ünder Roma 0-1
60' Wissel Roma Wissel Juan Jesus voor K. Manolas Roma
61' Wissel Parma Wissel F. Ceravolo voor L. Siligardi Parma
67' Gele kaart Parma Gele kaart voor A. Barillà Parma
69' Wissel Parma Wissel M. Sprocati voor J. Biabiany Parma
74' Wissel Roma Wissel Lorenzo Pellegrini voor N. Zaniolo Roma
75' Doelpunt Roma Doelpunt C. Ünder Roma 0-2
82' Wissel Parma Wissel A. Di Gaudio voor A. Barillà Parma
84' Wissel Roma Wissel P. Schick voor E. Džeko Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Parma - Roma
Opstellingen Parma - Roma
De opstellingen van Parma en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Parma gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Roma zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Parma - Roma

Parma en Roma treffen elkaar in de 19e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Parma en Roma in de Serie A vond plaats op 15 februari 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 14 keer wist de ploeg van Parma te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Parma. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Parma 1
Winst Roma 14
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Parma op een 12e positie staat, terwijl we Roma terugvinden op de 7e plaats.