Nabeschouwing Parma - Torino (0-0) || Serie A

Zaterdag 6 april 2019 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Parma het zaterdag 6 april 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ennio Tardini in Parma.

Via de Parma - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Parma - Torino (0-0)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Parma en Torino geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Torino, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Torino kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniele Doveri niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Parma - Torino
Balbezit
36%
64%
Gele kaarten
4
5
Schoten totaal
6
16
Schoten op doel
1
4
Aanvallen
81
107
Gevaarlijke aanvallen
27
61
Passes
235
424
Overtredingen
20
20
Buitenspel
3
0
Corners
3
4
Wissels
3
2
LIVE Parma - Torino 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Parma - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Gele kaart Torino Gele kaart voor T. Rincón Torino
22' Gele kaart Parma Gele kaart voor R. Gagliolo Parma
50' Gele kaart Parma Gele kaart voor M. Gazzola Parma
57' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Belotti Torino
57' Wissel Torino Wissel V. Parigini voor T. Rincón Torino
60' Gele kaart Torino Gele kaart voor C. Ansaldi Torino
66' Wissel Torino Wissel S. Zaza voor C. Ansaldi Torino
72' Wissel Parma Wissel L. Siligardi voor F. Ceravolo Parma
75' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Zaza Torino
77' Gele kaart Parma Gele kaart voor F. Sierralta Parma
87' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Izzo Torino
88' Wissel Parma Wissel M. Scozzarella voor M. Gazzola Parma
90' Gele kaart Parma Gele kaart voor J. Kucka Parma
93' Wissel Parma Wissel A. Bastoni voor F. Dimarco Parma
Opstellingen Parma - Torino
De opstellingen van Parma en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Parma gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Torino zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Parma - Torino

Parma en Torino treffen elkaar in de 31e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Parma en Torino elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Parma 0
Winst Torino 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Parma op een 14e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Parma - Torino Opstelling Parma Opstelling Torino Live Parma - Torino Live Parma - Torino kijken Parma - Torino kijken Live Parma - Torino stream Parma - Torino Fox Sports Nabeschouwing Parma - Torino Uitslag Parma - Torino Statistieken Parma - Torino Serie A 2018/2019 Parma - Torino wedden Parma - Torino gokken Parma - Torino Unibet