Nabeschouwing Parma - Udinese (2-2) || Serie A 2018/2019

Zondag 19 augustus 2018 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Parma het zondag 19 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ennio Tardini in Parma.

Via de Parma - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Parma - Udinese (2-2)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Parma en Udinese geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door R. Inglese, waarmee Parma met 1-0 de leiding nam. Parma vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Barillà op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Udinese vervolgens op 2-1. Het was R. de Paul die vanaf 11 meter wist te scoren in de 65e minuut.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Fofana de 2-2 maakte voor Udinese.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Parma - Udinese 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Parma - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt Parma Doelpunt R. Inglese met assist van A. Di Gaudio Parma 1-0
57' Gele kaart Udinese Gele kaart voor K. Lasagna Udinese
59' Doelpunt Parma Doelpunt A. Barillà Parma 2-0
62' Wissel Udinese Wissel Ł. Teodorczyk voor A. Barák Udinese
65' Penalty Udinese Penalty R. de Paul Udinese 2-1
66' Wissel Parma Wissel L. Rigoni voor A. Grassi Parma
69' Doelpunt Udinese Doelpunt S. Fofana met assist van Samir Udinese 2-2
70' Wissel Parma Wissel F. Ceravolo voor R. Inglese Parma
79' Wissel Parma Wissel J. Biabiany voor L. Siligardi Parma
80' Wissel Udinese Wissel I. Pussetto voor D. Machís Udinese
84' Gele kaart Parma Gele kaart voor M. Gobbi Parma
86' Gele kaart Parma Gele kaart voor S. Iacoponi Parma
87' Wissel Udinese Wissel V. Behrami voor R. de Paul Udinese
93' Gele kaart Udinese Gele kaart voor S. Fofana Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Parma - Udinese
Opstellingen Parma - Udinese
De opstellingen van Parma en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Parma gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Udinese zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Parma - Udinese

Parma en Udinese treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giampaolo Calvarese en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Parma en Udinese in de Serie A vond plaats op 8 april 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Parma. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Udinese favoriet. 8 keer wist de ploeg van Parma te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Parma. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.