Nabeschouwing Roma - Cagliari (3-0) || Serie A

Zaterdag 27 april 2019 - 18:00 uur

In de Serie A neemt Roma het zaterdag 27 april 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Roma - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Cagliari (3-0)

Het Serie A duel tussen Roma en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Manganiello geëindigd in een 3-0 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Roma kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van F. Fazio. Roma vergrootte in de 8e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Pastore op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was A. Kolarov van Roma die de 3-0 wist te maken in de 86e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gianluca Manganiello, waardoor Roma dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Roma - Cagliari
Goals
3
0
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
21
11
Schoten op doel
10
2
Aanvallen
91
108
Gevaarlijke aanvallen
51
49
Passes
424
543
Overtredingen
7
7
Buitenspel
3
2
Corners
5
5
Wissels
3
3
LIVE Roma - Cagliari 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Roma Doelpunt F. Fazio Roma 1-0
8' Doelpunt Roma Doelpunt J. Pastore met assist van J. Kluivert Roma 2-0
36' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Ceppitelli Cagliari
61' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor F. Pisacane Cagliari
63' Wissel Roma Wissel D. Perotti voor J. Pastore Roma
68' Wissel Cagliari Wissel A. Deiola voor V. Birsa Cagliari
74' Wissel Roma Wissel C. Ünder voor S. El Shaarawy Roma
74' Wissel Cagliari Wissel D. Srna voor F. Cacciatore Cagliari
84' Wissel Cagliari Wissel C. Théréau voor João Pedro Cagliari
86' Doelpunt Roma Doelpunt A. Kolarov Roma 3-0
87' Wissel Roma Wissel A. Ćorić voor J. Kluivert Roma
88' Gele kaart Roma Gele kaart voor K. Manolas Roma
Opstellingen Roma - Cagliari
De opstellingen van Roma en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roma gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Roma - Cagliari

Roma en Cagliari treffen elkaar in de 34e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Roma en Cagliari elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Roma 0
Winst Cagliari 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roma op een 6e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Roma - Cagliari Opstelling Roma Opstelling Cagliari Live Roma - Cagliari Live Roma - Cagliari kijken Roma - Cagliari kijken Live Roma - Cagliari stream Roma - Cagliari Fox Sports Nabeschouwing Roma - Cagliari Uitslag Roma - Cagliari Statistieken Roma - Cagliari Serie A 2018/2019 Roma - Cagliari wedden Roma - Cagliari gokken Roma - Cagliari Unibet