Nabeschouwing Roma - Fiorentina (2-2) || Serie A 2018/2019

Woensdag 3 april 2019 - 21:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Roma het woensdag 3 april 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Roma - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Fiorentina (2-2)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Roma en Fiorentina geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door G. Pezzella, waarmee Fiorentina met 0-1 de leiding nam. Roma kwam in de 14e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Zaniolo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette Gerson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Fiorentina de leiding in de wedstrijd nam.

Na 57 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Perotti de 2-2 maakte voor Roma.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Roma - Fiorentina 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Roma Gele kaart voor A. Kolarov Roma
12' Doelpunt Fiorentina Doelpunt G. Pezzella met assist van C. Biraghi Fiorentina 0-1
14' Doelpunt Roma Doelpunt N. Zaniolo met assist van J. Kluivert Roma 1-1
51' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Gerson met assist van M. Benassi Fiorentina 1-2
57' Doelpunt Roma Doelpunt D. Perotti met assist van J. Kluivert Roma 2-2
58' Wissel Roma Wissel Lorenzo Pellegrini voor J. Kluivert Roma
62' Wissel Fiorentina Wissel F. Chiesa voor M. Benassi Fiorentina
66' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor G. Simeone Fiorentina
68' Wissel Fiorentina Wissel K. Mirallas voor G. Simeone Fiorentina
68' Wissel Roma Wissel R. Karsdorp voor D. Santon Roma
70' Gele kaart Roma Gele kaart voor D. Perotti Roma
70' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor N. Milenković Fiorentina
71' Gele kaart Roma Gele kaart voor R. Karsdorp Roma
75' Wissel Roma Wissel C. Ünder voor N. Zaniolo Roma
84' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor J. Veretout Fiorentina
88' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor C. Biraghi Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Fiorentina
Opstellingen Roma - Fiorentina
De opstellingen van Roma en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roma gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Roma - Fiorentina

Roma en Fiorentina treffen elkaar in de 30e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Fiorentina in de Serie A vond plaats op 3 november 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide ploegen is Roma favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Fiorentina slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Roma 15
Winst Fiorentina 5
Gelijkspel 7
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roma op een 7e positie staat, terwijl we Fiorentina terugvinden op de 10e plaats.