Nabeschouwing Roma - Parma (2-1) || Serie A

Zondag 26 mei 2019 - 20:30 uur

In de Serie A neemt Roma het zondag 26 mei 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Parma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Roma - Parma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Parma (2-1)

Het Serie A duel tussen Roma en Parma is onder leiding van scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni geëindigd in een 2-1 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door L. Pellegrini, waarmee Roma met 1-0 de leiding nam. Parma kwam in de 86e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Gervinho, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut zette D. Perotti zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Roma de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni, waardoor Roma dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Roma - Parma
Goals
2
1
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
29
14
Schoten op doel
9
5
Aanvallen
69
54
Gevaarlijke aanvallen
49
32
Passes
534
384
Overtredingen
14
8
Buitenspel
0
1
Corners
13
8
Wissels
3
3
LIVE Roma - Parma 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Parma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Doelpunt Roma Doelpunt L. Pellegrini Roma 1-0
38' Gele kaart Parma Gele kaart voor J. Kucka Parma
41' Gele kaart Roma Gele kaart voor D. Perotti Roma
57' Wissel Roma Wissel B. Cristante voor J. Pastore Roma
62' Wissel Roma Wissel P. Schick voor E. Dzeko Roma
66' Wissel Parma Wissel Pepin voor L. Stulac Parma
78' Gele kaart Roma Gele kaart voor L. Pellegrini Roma
79' Wissel Parma Wissel M. Gazzola voor S. Iacoponi Parma
82' Wissel Roma Wissel C. Under voor D. De Rossi Roma
86' Doelpunt Parma Doelpunt Gervinho met assist van Pepin Parma 1-1
89' Doelpunt Roma Doelpunt D. Perotti met assist van C. Under Roma 2-1
90' Wissel Parma Wissel A. Diakhate voor M. Sprocati Parma
Opstellingen Roma - Parma
De opstellingen van Roma en Parma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roma gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Parma zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Roma - Parma

Roma en Parma treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Roma en Parma elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Roma 0
Winst Parma 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roma op een 6e positie staat, terwijl we Parma terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Roma - Parma Opstelling Roma Opstelling Parma Live Roma - Parma Live Roma - Parma kijken Roma - Parma kijken Live Roma - Parma stream Roma - Parma Fox Sports Nabeschouwing Roma - Parma Uitslag Roma - Parma Statistieken Roma - Parma Serie A 2018/2019 Roma - Parma wedden Roma - Parma gokken Roma - Parma Unibet