Nabeschouwing Sampdoria - Frosinone (0-1) || Serie A

Zondag 10 februari 2019 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Sampdoria het zondag 10 februari 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Frosinone. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Frosinone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Frosinone (0-1)

Het Serie A duel tussen Sampdoria en Frosinone is onder leiding van scheidsrechter Livio Marinelli geëindigd in een 0-1 overwinning voor Frosinone. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door D. Ciofani, waarmee Frosinone met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Sampdoria dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Frosinone.

Wedstrijdstatistieken Sampdoria - Frosinone
Balbezit
72%
28%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
16
5
Schoten op doel
7
1
Aanvallen
190
59
Gevaarlijke aanvallen
102
17
Passes
698
258
Overtredingen
9
22
Buitenspel
2
7
Corners
9
2
Wissels
3
2
LIVE Sampdoria - Frosinone 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Frosinone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Doelpunt Frosinone Doelpunt D. Ciofani met assist van E. Goldaniga Frosinone 0-1
30' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor F. Cassata Frosinone
35' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor Junior Tavares Sampdoria
45' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor C. Ciano Frosinone
55' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor M. Gabbiadini Sampdoria
56' Wissel Sampdoria Wissel G. Ramírez voor R. Saponara Sampdoria
57' Wissel Sampdoria Wissel G. Defrel voor M. Gabbiadini Sampdoria
74' Wissel Frosinone Wissel M. Gori voor F. Cassata Frosinone
74' Wissel Sampdoria Wissel M. Sau voor A. Ekdal Sampdoria
77' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor K. Linetty Sampdoria
78' Wissel Frosinone Wissel M. Trotta voor C. Ciano Frosinone
90' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor M. Sportiello Frosinone
Opstellingen Sampdoria - Frosinone
De opstellingen van Sampdoria en Frosinone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Frosinone zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Marco Baroni
Voorbeschouwing Sampdoria - Frosinone

Sampdoria en Frosinone treffen elkaar in de 23e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Livio Marinelli en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sampdoria en Frosinone elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Sampdoria 0
Winst Frosinone 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sampdoria op een 8e positie staat, terwijl we Frosinone terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sampdoria - Frosinone Opstelling Sampdoria Opstelling Frosinone Live Sampdoria - Frosinone Live Sampdoria - Frosinone kijken Sampdoria - Frosinone kijken Live Sampdoria - Frosinone stream Sampdoria - Frosinone Fox Sports Nabeschouwing Sampdoria - Frosinone Uitslag Sampdoria - Frosinone Statistieken Sampdoria - Frosinone Serie A 2018/2019 Sampdoria - Frosinone wedden Sampdoria - Frosinone gokken Sampdoria - Frosinone Unibet