Nabeschouwing Sampdoria - Juventus (2-0) || Serie A

Zondag 26 mei 2019 - 18:00 uur

In de Serie A neemt Sampdoria het zondag 26 mei 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Juventus (2-0)

Het Serie A duel tussen Sampdoria en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Luigi Nasca geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door G. Defrel, waarmee Sampdoria met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Sampdoria opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het G. Caprari die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Sampdoria.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sampdoria.

Wedstrijdstatistieken Sampdoria - Juventus
Goals
2
0
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
15
11
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
112
99
Gevaarlijke aanvallen
48
55
Passes
527
457
Overtredingen
6
13
Buitenspel
1
5
Corners
7
6
Wissels
3
3
LIVE Sampdoria - Juventus 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
52' Gele kaart Juventus Gele kaart voor D. Rugani Juventus
58' Wissel Sampdoria Wissel G. Caprari voor G. Ramirez Sampdoria
59' Wissel Juventus Wissel M. Portanova voor E. Can Juventus
65' Wissel Juventus Wissel L. Bonucci voor G. Chiellini Juventus
70' Wissel Sampdoria Wissel R. Vieira voor E. Barreto Sampdoria
75' Wissel Juventus Wissel H. Nicolussi voor M. Pereira Juventus
78' Wissel Sampdoria Wissel M. Gabbiadini voor F. Quagliarella Sampdoria
84' Doelpunt Sampdoria Doelpunt G. Defrel met assist van M. Gabbiadini Sampdoria 1-0
91' Doelpunt Sampdoria Doelpunt G. Caprari Sampdoria 2-0
93' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Portanova Juventus
Opstellingen Sampdoria - Juventus
De opstellingen van Sampdoria en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sampdoria - Juventus

Sampdoria en Juventus treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luigi Nasca en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sampdoria en Juventus elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Sampdoria 0
Winst Juventus 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sampdoria op een 9e positie staat, terwijl we Juventus terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sampdoria - Juventus Opstelling Sampdoria Opstelling Juventus Live Sampdoria - Juventus Live Sampdoria - Juventus kijken Sampdoria - Juventus kijken Live Sampdoria - Juventus stream Sampdoria - Juventus Fox Sports Nabeschouwing Sampdoria - Juventus Uitslag Sampdoria - Juventus Statistieken Sampdoria - Juventus Serie A 2018/2019 Sampdoria - Juventus wedden Sampdoria - Juventus gokken Sampdoria - Juventus Unibet