Nabeschouwing Sampdoria - Torino (1-4) || Serie A 2018/2019

Zondag 4 november 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Sampdoria het zondag 4 november 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Torino (1-4)

Het Serie A duel tussen Sampdoria en Torino is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Rocchi geëindigd in een 1-4 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. Belotti, waarmee Torino met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 43e minuut voor dat Torino via A. Belotti op 0-2 kwam te staan. In de 56e minuut volgde een derde treffer van Torino, waarmee Iago Falqué zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Sampdoria kreeg een penalty toegewezen in de 65e minuut, die werd genomen door F. Quagliarella. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 0-3 op het scorebord bleef staan. Na 65 minuten deed F. Quagliarella iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Sampdoria werd verkleind tot 1-3. In de 78e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het A. Izzo die namens Torino het net wist te raken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gianluca Rocchi en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Torino.

LIVE Sampdoria - Torino 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor D. Praet Sampdoria
12' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti met assist van L. De Silvestri Torino 0-1
14' Wissel Sampdoria Wissel K. Linetty voor É. Barreto Sampdoria
32' Gele kaart Torino Gele kaart voor T. Rincón Torino
40' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor A. Ekdal Sampdoria
43' Penalty Torino Penalty A. Belotti Torino 0-2
51' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Meïté Torino
53' Wissel Sampdoria Wissel G. Defrel voor R. Saponara Sampdoria
56' Doelpunt Torino Doelpunt Iago Falqué met assist van O. Aina Torino 0-3
65' Penalty gemist Sampdoria Penalty gemist F. Quagliarella Sampdoria
65' Doelpunt Sampdoria Doelpunt F. Quagliarella Sampdoria 1-3
69' Wissel Torino Wissel Álex Berenguer voor Iago Falqué Torino
78' Doelpunt Torino Doelpunt A. Izzo met assist van A. Belotti Torino 1-4
79' Wissel Sampdoria Wissel D. Kownacki voor G. Caprari Sampdoria
82' Wissel Torino Wissel S. Zaza voor A. Belotti Torino
84' Wissel Torino Wissel R. Soriano voor T. Rincón Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Torino
Opstellingen Sampdoria - Torino
De opstellingen van Sampdoria en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Torino zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sampdoria - Torino

Sampdoria en Torino treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sampdoria en Torino in de Serie A vond plaats op 3 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Sampdoria favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Torino slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sampdoria 6
Winst Torino 4
Gelijkspel 8
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sampdoria op een 8e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 10e plaats.