Nabeschouwing Sassuolo - Chievo (4-0) || Serie A

Donderdag 4 april 2019 - 19:00 uur

In de Serie A neemt Sassuolo het donderdag 4 april 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio nell'Emilia.

Via de Sassuolo - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Chievo (4-0)

Het Serie A duel tussen Sassuolo en Chievo is onder leiding van scheidsrechter Lorenzo Maggioni geëindigd in een 4-0 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sassuolo kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van M. Demiral. Sassuolo vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Demiral op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Sassuolo, waarmee M. Locatelli zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Sassuolo in de 57e minuut, nadat D. Berardi de 4-0 wist te scoren. Chievo kreeg een penalty toegewezen in de 89e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond E. Giaccherini die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 4-0 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Sassuolo.

Wedstrijdstatistieken Sassuolo - Chievo
Goals
4
0
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
17
9
Schoten op doel
8
5
Aanvallen
114
89
Gevaarlijke aanvallen
31
31
Passes
512
387
Overtredingen
14
17
Buitenspel
1
2
Corners
5
4
Wissels
3
3
LIVE Sassuolo - Chievo 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Sassuolo Doelpunt M. Demiral met assist van Pol Lirola Sassuolo 1-0
31' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Peluso Sassuolo
33' Gele kaart Chievo Gele kaart voor S. Kiyine Chievo
45' Doelpunt Sassuolo Doelpunt M. Demiral met assist van M. Locatelli Sassuolo 2-0
47' Doelpunt Sassuolo Doelpunt M. Locatelli Sassuolo 3-0
56' Wissel Chievo Wissel Emanuel Vignato voor S. Kiyine Chievo
56' Wissel Chievo Wissel A. Dioussé voor P. Hetemaj Chievo
57' Doelpunt Sassuolo Doelpunt D. Berardi met assist van K. Babacar Sassuolo 4-0
67' Wissel Sassuolo Wissel A. Duncan voor M. Locatelli Sassuolo
69' Wissel Chievo Wissel Lucas Piazon voor M. Pucciarelli Chievo
76' Wissel Sassuolo Wissel Rogério voor F. Peluso Sassuolo
84' Wissel Sassuolo Wissel F. Di Francesco voor J. Boga Sassuolo
89' Penalty gemist Chievo Penalty gemist E. Giaccherini Chievo
Opstellingen Sassuolo - Chievo
De opstellingen van Sassuolo en Chievo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Chievo zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sassuolo - Chievo

Sassuolo en Chievo treffen elkaar in de 30e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lorenzo Maggioni en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sassuolo en Chievo elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Sassuolo 0
Winst Chievo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 14e positie staat, terwijl we Chievo terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Sassuolo - Chievo Opstelling Sassuolo Opstelling Chievo Live Sassuolo - Chievo Live Sassuolo - Chievo kijken Sassuolo - Chievo kijken Live Sassuolo - Chievo stream Sassuolo - Chievo Fox Sports Nabeschouwing Sassuolo - Chievo Uitslag Sassuolo - Chievo Statistieken Sassuolo - Chievo Serie A 2018/2019 Sassuolo - Chievo wedden Sassuolo - Chievo gokken Sassuolo - Chievo Unibet