Nabeschouwing Sassuolo - Fiorentina (3-3) || Serie A

Zondag 9 december 2018 - 12:30 uur

In de Serie A neemt Sassuolo het zondag 9 december 2018 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio nell'Emilia.

Via de Sassuolo - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Fiorentina (3-3)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Sassuolo en Fiorentina geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door A. Duncan, waarmee Sassuolo met 1-0 de leiding nam. Sassuolo vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Babacar op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut wist Fiorentina de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via G. Simeone.

Na 80 minuten werd de voorsprong voor Sassuolo vergroot nadat S. Sensi de 3-1 wist te scoren. In de 87e minuut werd F. Đuričić van Sassuolo met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sassuolo met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Fiorentina verkleinde in de 89e minuut de achterstand doordat M. Benassi de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Na 92 minuten kon N. Milenković van Fiorentina vertrekken nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart ontving. Even later in de 98e minuut viel ook nog een zesde en tevens laatste doelpunt in de wedstrijd. De stand werd daarmee op 3-3 gezet door K. Mirallas van Fiorentina.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Daniele Chiffi bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Sassuolo - Fiorentina
Goals
3
3
Balbezit
53%
47%
Rode kaarten
1
1
Gele kaarten
4
5
Schoten totaal
17
18
Schoten op doel
7
6
Aanvallen
103
87
Gevaarlijke aanvallen
58
51
Passes
389
319
Overtredingen
13
15
Buitenspel
2
0
Corners
6
10
Wissels
3
3
LIVE Sassuolo - Fiorentina 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor E. Fernandes Fiorentina
25' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor N. Milenković Fiorentina
46' Wissel Fiorentina Wissel F. Chiesa voor M. Pjaca Fiorentina
47' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor S. Sensi Sassuolo
55' Wissel Fiorentina Wissel G. Simeone voor D. Vlahović Fiorentina
62' Doelpunt Sassuolo Doelpunt A. Duncan Sassuolo 1-0
65' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Benassi Fiorentina
67' Doelpunt Sassuolo Doelpunt K. Babacar met assist van A. Duncan Sassuolo 2-0
70' Doelpunt Fiorentina Doelpunt G. Simeone Fiorentina 2-1
71' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor D. Berardi Sassuolo
74' Wissel Sassuolo Wissel F. Đuričić voor F. Di Francesco Sassuolo
76' Wissel Fiorentina Wissel K. Mirallas voor Gerson Fiorentina
79' Wissel Sassuolo Wissel F. Magnanelli voor M. Bourabia Sassuolo
80' Doelpunt Sassuolo Doelpunt S. Sensi met assist van D. Berardi Sassuolo 3-1
84' Wissel Sassuolo Wissel A. Matri voor K. Babacar Sassuolo
86' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Đuričić Sassuolo
87' Rode kaart Sassuolo Rode kaart voor F. Đuričić Sassuolo
89' Doelpunt Fiorentina Doelpunt M. Benassi Fiorentina 3-2
91' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor J. Veretout Fiorentina
92' Tweede gele kaart Fiorentina Tweede gele kaart voor N. Milenković Fiorentina
94' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor A. Matri Sassuolo
98' Doelpunt Fiorentina Doelpunt K. Mirallas met assist van G. Pezzella Fiorentina 3-3
Opstellingen Sassuolo - Fiorentina
De opstellingen van Sassuolo en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sassuolo - Fiorentina

Sassuolo en Fiorentina treffen elkaar in de 15e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sassuolo en Fiorentina elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Sassuolo 0
Winst Fiorentina 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 9e positie staat, terwijl we Fiorentina terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Sassuolo - Fiorentina Opstelling Sassuolo Opstelling Fiorentina Live Sassuolo - Fiorentina Live Sassuolo - Fiorentina kijken Sassuolo - Fiorentina kijken Live Sassuolo - Fiorentina stream Sassuolo - Fiorentina Fox Sports Nabeschouwing Sassuolo - Fiorentina Uitslag Sassuolo - Fiorentina Statistieken Sassuolo - Fiorentina Serie A 2018/2019 Sassuolo - Fiorentina wedden Sassuolo - Fiorentina gokken Sassuolo - Fiorentina Unibet