Nabeschouwing Sassuolo - Genoa (5-3) || Serie A 2018/2019

Zondag 2 september 2018 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Sassuolo het zondag 2 september 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Genoa (5-3)

Het Serie A duel tussen Sassuolo en Genoa is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Rocchi geëindigd in een 5-3 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door K. Piątek, waarmee Genoa met 0-1 de leiding nam. Sassuolo kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Boateng, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 38e minuut zette Pol Lirola zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sassuolo de leiding in de wedstrijd nam.

Na 41 minuten werd de voorsprong voor Sassuolo vergroot nadat K. Babacar de 3-1 wist te scoren. In de 47e werkte N. Spolli de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 4-1 kwam te staan. In de 62e minuut was het G. Ferrari van Sassuolo wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Genoa om te scoren. In de 70e minuut zette G. Pandev de stand op 5-2 in het voordeel van Genoa. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Genoa. Het was K. Piątek die in de 83e minuut de stand op 5-3 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gianluca Rocchi en eindigde de wedstrijd dus met een 5-3 stand in het voordeel van Sassuolo.

LIVE Sassuolo - Genoa 5-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Genoa Doelpunt K. Piątek Genoa 0-1
29' Gele kaart Genoa Gele kaart voor K. Piątek Genoa
31' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Rogério Sassuolo
33' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor G. Magnani Sassuolo
34' Doelpunt Sassuolo Doelpunt K. Boateng met assist van K. Babacar Sassuolo 1-1
38' Doelpunt Sassuolo Doelpunt Pol Lirola Sassuolo 2-1
41' Doelpunt Sassuolo Doelpunt K. Babacar Sassuolo 3-1
47' Eigen doelpunt Sassuolo Eigen doelpunt N. Spolli Sassuolo 4-1
46' Wissel Genoa Wissel A. Favilli voor D. Lazović Genoa
52' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Criscito Genoa
57' Wissel Sassuolo Wissel M. Bourabia voor D. Berardi Sassuolo
62' Doelpunt Sassuolo Doelpunt G. Ferrari met assist van M. Locatelli Sassuolo 5-1
63' Wissel Genoa Wissel Daniel Bessa voor N. Spolli Genoa
67' Wissel Genoa Wissel N. Dalmonte voor C. Kouamé Genoa
70' Doelpunt Genoa Doelpunt G. Pandev Genoa 5-2
78' Wissel Sassuolo Wissel J. Boga voor K. Babacar Sassuolo
83' Doelpunt Genoa Doelpunt K. Piątek met assist van A. Favilli Genoa 5-3
90' Wissel Sassuolo Wissel C. DellOrco voor M. Lemos Sassuolo
91' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Daniel Bessa Genoa
92' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor A. Duncan Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Genoa
Opstellingen Sassuolo - Genoa
De opstellingen van Sassuolo en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Genoa zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sassuolo - Genoa

Sassuolo en Genoa treffen elkaar in de 3e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Genoa in de Serie A vond plaats op 6 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 10 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sassuolo als Genoa wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Sassuolo 4
Winst Genoa 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 7e positie staat, terwijl we Genoa terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.